Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bebeluș mort într-un incendiu la o zi după botez. Jarul căzut din sobă a aprins camera

Your browser doesn't support HTML5 video.

La doar o zi după ce fusese creștinat, un bebeluș de numai cinci luni a murit, cel mai probabil intoxicat cu fum, după un incendiu, într-o localitate din Neamț.

Jarul căzut din sobă a aprins camera în care se aflau micuțul și frățiorii lui, de doi și trei ani. Pe primii doi, mama i-a scos teferi. Mezinul a ajuns și el la aer, dar nu mai respira.

Tragedia s-a petrecut în miezul zilei. Tatăl copiilor era plecat să cumpere mâncare. Iar mama a ieşit pentru câteva minute, să aducă apă. În urma ei, casa a fost înecată în fum.

Femeia a alergat să-şi scape copiii de moarte. I-a salvat pe cei doi mai mari și a reușit să iasă la aer și cu cel mic. Bebeluşul nu mai respira, însă.

Irina Popa, ISU Neamţ: "În cameră erau trei copii. Aceştia au fost evacuaţi de către mama lor. Din păcate pompierii au găsit un sugar de cinci luni ce nu prezentă semne vitale. Au acordat măsuri de resuscitare dar din păcate nu a răspuns manevrelor."

Citește și
gravida
Eforturi uriașe pentru salvarea unei tinere infectate cu SARS-CoV-2 și a bebelușului său. Copilul a primit nota 1 la naștere

Geta Niță, vecină: "Îs foarte necăjiţi, au rămas fără paturi. Mergem acum la toate privatizările, din toate alocaţiile, să le luăm şi noi câte o pătură. Trebuie ajutaţi. cine vrea şi are să îi trimită o pătură un cearceaf."

Marius Mardare, vecin: "Îs foarte amărâţi, nu au nicio putere. Muncesc în orice domeniu. aşa a fost să se întâmple. Când vine păcatul vine peste oricine."

Poliția și Protecția Copilului anchetează nenorocirea.

Magda Vasilache, DGASPC Neamţ: "Din primele verificări se pare că vorbim despre un tragic accident în urma căruia şi-a pierdut viaţa un bebeluş de câteva luni. Pentru a vedea exact care este starea celorlalţi copii minori colegii din cadrul serviciului prevenire abuzuri se vor deplasa în teren şi vor face o evaluare a aceste familii."

Primăria s-a angajat să ajuge familia cu materiale de construcții, pentru refacerea locuinţei şi haine.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult