Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bătaie cu răngi și topoare pe o stradă din Vaslui. Au fost trase și focuri de armă. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Încăierare cu focuri de armă, bâte și topoare în plină stradă, în Bârlad. Două tabere din oraș s-au bătut în văzul oamenilor, care, speriați, au fugit din calea scandalagiilor.

Camerele de supraveghere din zonă i-au surprins pe cei implicați, iar unii dintre ei au ajuns la audieri.

Camerele de supraveghere din zona au surprins momentul în care mai mulţi indivizi s-au întâlnit, apoi au pornit spre un alt grup, care, potrivit martorilor, se afla la o casă de schimb valutar. Luaţi prin surprindere, cei vizaţi au fugit pe o stradă lăturalnică în speranţa că vor scăpa de atacatorii înarmaţi cu bate, topoare şi pistoale cu bile de cauciuc. Dar, în cele din urmă, taberele s-au încăierat.

De teamă, oamenii care se aflau pe stradă au fugit.

"Am auzit că s-au tras gloanţe, zgomot, cică trei cartuşe s-au tras. Erau ţigani şi în partea ailaltă peste drum şi în partea asta, la schimb valutar. Au schimbat bani. Ba da, s-au bătut cu topoare, cu răngi", povestește un martor.

Citește și
tradiție
Bătaie cu apă la Festivalul ”Strada Armenească”, din Capitală. ”Tradiție veche, de când eram păgâni”

"E o zonă circulată, unde lumea umbla, e populată, sunt mulţi copii, probabil că aici a fost locul unde i-a luat şi pe ei prin susprindere şi s-au desfăşurat forţele", spune un localnic.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Pe de altă parte, poliţiştii alertaţi de martori au început cercetările şi au dus la audieri mai multe persoane.

"Poliţiştii vasluieni au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi uzul fără drept de armă", a transmis Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Astfel de scene violente, derulate în plină stradă, au loc tot mai des în ultima vreme. Acum o lună, mai mulţi scandalagii s-au încăierat în Târgu Neamţ, iar poliţiştii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă pentru a-i potoli.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult