Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat din Capitală, acuzat că ar fi agresat sexual mai mulți copii. Cum îi ademenea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz revoltător în Capitală. Poliţiştii au reţinut şi au dat pe mâna procurorilor un bărbat de 37 de ani, acuzat că a agresat sexual mai mulţi minori.

Pentru a-i atrage pe băieţi, individul pretindea că este medic, că le vrea binele şi că vrea să-i consulte. Poliţiştii susţin că trei copii, cel puţin, i-au căzut victime.

Bărbatul a şi fost acuzat între timp de agresiune sexuală şi viol. Investigatorii au intrat pe fir, după ce un părinte a venit la secţia de poliţie, împreună cu fiul şi s-a plâns ca cel mic a fost agresat sexual.

Fusese dus de un prieten, tot minor, la un pretins cabinet medical, unde falsul medic adusese halate, instrumentar medical, ca totul să pară cât mai veridic.

Când i-au verificat cazierul, poliţiştii au descoperit că în 2013, acelaşi individ fusese arestat, după ce pretinsese că este medic, că lucrează la SMURD şi pretinsese donaţii sau înşelase mai multe firme, comandând echipamente diverse.

Citește și
accident iasi
Cum s-a produs tragedia de la Leţcani, unde un TIR a lovit un autobuz și un microbuz. Una dintre cele 13 victime este medic

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult