Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat din Bacău, reținut pentru că și-ar fi snopit în bătaie concubina. "Avea viață grea cu el"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din judeţul Bacău a fost încătuşat fiind acuzat că şi-a bătut cu brutalitate iubită.

Chiar suspectul a fost cel care a cerut ajutor, iar femeia a fost transportată la spital şi se află în stare gravă, spun medicii.

Femeia în vârstă 50 de ani din localitatea Răcăciuni, judeţul Bacău, are trei copii şi în urmă cu o lună soţul ei a murit. Dar, spun apropiaţii, de multă vreme ea avea o relaţie cu cel bănuit că a lovit-o acum cu brutalitate. Individul le-a cerut ajutorul vecinilor şi le-a spus că iubita lui nu mai da semne de viaţă.

Vecină: "El a fugit la vecini că să vină că moare, moare. De vreo 4 ani stau împreună - am auzit: omoară-mă odată să termini cu mine că am tras destul - avea viaţa grea cu el."

La faţa locului au ajuns medicii, care au constatat că femeia fusese bătută, aşa că au anunţat poliţia. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bacău. Iar anchetatorii au început cercetările.

Citește și
suspect furt armă
Cine este bărbatul suspectat că a furat arma femeii jandarm. 11 persoane filmate lovind-o pe femeie

Cătălina Creţu - IJP Bacău: "Poliţiştii au depistat şi identificat un bărbat în vârstă de 60 de ani din Răcăciuni bănuit de comiterea infracţiunii de vătămare corporală. S-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore."

Suspectul urmează să ajungă joi în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Deocamdată este acuzat de vătămare corporală din culpă, dar, în funcţie de cum evoluează starea de sănătate a femeii, încadrarea juridică se poate schimba.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult