Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Atac armat cu mai multe victime la un mall din SUA de Black Friday

Un adolescent a fost ucis şi alţi doi au fost răniţi, vineri, în urma unui schimb de focuri ce a avut loc la un mall din statul american Alabama, chiar înainte ca acesta să-şi deschidă porţile pentru sesiunea de cumpărături de Black Friday, relatează CNN.

Incidentul a avut loc în orăşelul Hoover, în mall-ul Riverchase Galleria. Potrivit poliţiei, citată de The Independent, schimbul de focuri ar fi rezultat în urma unor certuri între un adolescent de 18 ani și unul de 21.

 

Foto: Mall-ul Riverchase Galleria

"În momentul de față, credem că cel de 18 ani era înarmat", a precizat Gregg Rector, ofițer de poliție din Hoover, citat de CNN.

Potrivit poliției, adolescentul de 18 ani l-ar fi împușcat de două ori în piept pe celălalt, după care a fugit, fiind prins de doi ofiţeri de poliţie, și împuşcat mortal de aceștia.

Citește și
atac armat Chicago
Atacul armat cu 4 morți, din Chicago, comis de un bărbat părăsit de iubita lui. Cine sunt victimele

Împușcată a fost și o fată de 12 ani, care se afla în trecere. Victima a fost operată, aflându-se, acum, în afara oricărui pericol.

Potrivit CNN, martorii au raportat între zece şi 12 focuri de armă.

"S-a auzit un 'bang bang', după care a devenit înspăimântător. Toată lumea a început să ţipe şi să alerge", a declarat un martor pentru CBS 12.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult