Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un fost viceprimar din Botoșani și-a dat foc într-o pădure și a fost găsit mort de localnici

Your browser doesn't support HTML5 video.

Copleșit de griji și necazuri, fostul vice-primar al unei comune din Botoșani și-a pus capăt zilelor la 65 de ani. Trupul său carbonizat a fost descoperit într-o pădure.

Conform anchetatorilor, bărbatul suferea de depresie.

Cadavrul carbonizat al bărbatului a fost găsit într-o pădure la marginea localității Hudești - Botoșani, de un grup de localnici. Îngroziți, oamenii au alertat imediat autoritățile, care au ajuns la fața locului, inclusiv cu un echipaj medical. Nu s-a mai putut face însă nimic pentru a-l salva, bărbatul fiind deja decedat.

Polițiștii au deschis o anchetă și l-au identificat ulterior pe bărbat, un funcţionar public în vârstă de 65 de ani, angajat la Primăria Hudeşti.

Conform autorităților, bărbatul suferea de depresie și în ultima perioadă nu s-a mai înțeles cu membrii familiei. Apropiații spun că ultima dată a fost văzut plecând de acasă cu o sticlă care părea să conțină o substanță inflamabilă.

Citește și
Un bărbat din Curtea de Argeș s-a sinucis de față cu salvatorii. Își teroriza soția de câțiva ani
Un bărbat din Curtea de Argeș s-a sinucis de față cu salvatorii. Își teroriza soția de câțiva ani

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și au cerut efectuarea necropsiei, pentru a stabili cauza decesului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult