Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anchetă la Craiova în cazul bărbatului care a murit la cumpărături, în hipermarket

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident şocant petrecut într-un hipermarket din Craiova. Un bărbat de 52 de ani şi-a găsit sfârşitul după ce un container , plin cu electrocasnice, i-a căzut în cap.

Victima, din oraşul Motru, muncea în Germania şi venise acasă de sărbători, să stea împreună cu familia. Miercuri şi-au vizitat nişte prieteni din Caracal, iar la întoarcerea spre casă, au decis să intre în magazin pentru cumpărături.

Era pasionat de electrocasnice, aşa că el a rămas în acea zonă a magazinului, în timp ce soţia era la raionul de alimente. Cei doi erau căsătoriţi de anul trecut. 

Din primele cercetări se pare că tragedia a fost provocată de un angajat care lucra pe un motostivuitor şi care nu a manevrat corect utilajul, iar containerul a căzut peste client.

Angajaţii hipermarketului au sunat imediat după ajutor, iar la faţa locului a ajuns un echipaj al ambulanţei. Victima a fost transportată de urgenţă la spital, cu politraumatism cranian iar în câteva ore a murit la secţia de terapie intensivă. Poliţia a deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

Citește și
butelii
Pericol de explozie in Neamt. Un container cu substante chimice a ars langa un combinat in care erau 1.000 de butelii

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult