Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a fost descoperit adolescentul din Sălaj dispărut de peste două luni

Your browser doesn't support HTML5 video.

Disperare într-o familie din Sălaj unde un băiat dispărut de mai bine de două luni a fost descoperit duminică seara, fără viaţă în apele unui lac. Poliţiştii încearcă să afle cum a murit adolescentul de 15 ani.

Tudor avea 15 ani şi în seara de 23 noiembrie a plecat de la casa bunicilor din satul Recea Mare unde se afla în vacanţă. Acesta le-a spus că pleacă la o scurtă plimbare şi de atunci familia nu mai ştia nimic de el.Poliţiştii l-au dat în urmărire naţională şi timp de mai multe zile zeci de poliţişti, jandarmi şi voluntari l-au căutat fără succes însă.

Imediat după dispariţie câţiva martori ar fi spus că l-ar fi zărit în Zalău, dar poliţiştii nu au reuşit să obţină şi alte detalii. Din nefericire, trupul lui a fost descoperit duminică în apele lacului Vârşolţ, în apropierea unui baraj. Trupul său a fost transportat la Zalău pentru autopsie. Cercetările sunt continuate în acest caz.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Citește și
Emiliano Sala
Avionul în care se afla Emiliano Sala, dispărut acum două săptămâni, a fost găsit

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult