Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Adolescent de 17 ani, condamnat la închisoare pe viaţă. Crima odioasă comisă de băiat

Un adolescent de 17 ani din Colorado a fost condamnat la închisoare pe viaţă, după ce a recunoscut în faţa judecătorului că şi-a violat şi ucis sora vitregă, în vârstă de 10 ani.

Aidan Zellmer şi-a recunoscut vină în faţa instanţei, care l-a condamnat la închisoare pe viaţă pentru fapta îngrozitoare pe care a comis-o.

"În cei 27 de ani de activitate că procuror nu am întâlnit niciun caz similar. Brutalitatea cu care şi-a ucis sora este imposibil de descris. Este cu atât mai îngrozitor cu cât a premeditat totul. A abuzat sexual minoră, după care a ucis-o şi a abandonat-o în apropiere de casă", a declarat procurorul care s-a ocupat de caz.

Oroarea s-a produs în timp ce adolescentul a plecat cu sora lui până la un supermarket aflat la ieşirea din oraşul în care locuiau. S-a întors singur acasă şi a spus familiei că sora sa s-a rătăcit, după ce el a luat-o la fugă din cauza furtunii care începuse în zonă.

Locuitorii de la periferia oraşului au negat faptul că în ziua respectivă ar fi fost vreo furtună. În faţa judecătorului, băiatul şi-a recunoscut fapta.

Citește și
Femeie moarta in sectorul 3
Fost angajat al MAI, suspectat că și-a ucis soția. Cum au găsit-o pompierii în apartament

Pentru că este minor, el îşi va petrece primii doi ani din sentinţa într-un centru de detenţie, iar după majorat va fi mutat într-o închisoare de maximă siguranţă.

Tânărul nu a avut nicio explicaţie pentru crimă comisă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult