Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav în Satu Mare. Pompierii au trebuit să taie copacii ca să ajungă la victime

Două persoane şi-au pierdut viaţa într-un grav accident rutier produs în judeţul Satu Mare, între localităţile Livada şi Călineşti Oaş.

Doi tineri au murit în urma unui accident de circulaţie petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică pe Drumul Judeţean 197, în localitatea Călineşti Oaş, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Cadina Ţinca.

"Un conducător auto de 30 de ani din Călineşti Oaş, pe fondul vitezei excesive, a intrat într-un copac de pe partea dreaptă a direcţiei de mers şi a decedat atât el, cât şi pasagera care era cu el în maşină, o tânără de 29 de ani", a precizat Cadina Ţinca.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și
copil, mort, shaorma, fast-food, rezultate, ambulanta, toxiinfectie,
Ambulanţă în misiune, implicată într-un accident pe Valea Oltului. O persoană, rănită

”Intervenţia a fost una complexă. Pentru a ajunge la autoturismul ieşit de pe carosabil, pompierii au fost nevoiţi să taie mai mulţi copaci, iar pentru a ajunge la victime au executat manevre de repoziţionare a autoturismului”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult