Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav în Prahova, cu 3 mașini implicate și un bărbat decedat. Niciun șofer nu purta centura de siguranță

Un șofer de 63 de ani a murit și altul a fost grav rănit marți dimineață, într-un carambol cu trei autoturisme pe DN 1, în Prahova.

 

O mașină ar fi întors într-un loc nepermis și a fost izbită de o alta, care circula regulamentar. Apoi roata uneia dintre autoturisme a zburat într-un alt vehicul, aflat pe contrasens.

 

Potrivit martorilor, niciunul dintre cei doi conducători auto nu purta centura de siguranță.

Era ora 7.00 când un apel la 112 anunța accidentul. Șofer: În momentul în care Peugeotul s-a izbit de mașina mea, conducătorul auto nu mai era în mașină. Zburase deja din mașină, a fost un impact foarte puternic pentru că s-a întors, a întors, a schimbat sensul de mers pe loc. A vrut să întoarcă, chiar se și văd urmele.

Martor: Celălat nu știm în ce stadiu e, dar nici acela nu e bine. Și acela zburase că nu a avut centura. Noi am frânat din timp că a avut spirit de reacție, șoferul a prins roata dedesubt, am zis că zboară mama din față în spate, dar n-a zburat. Pompieri și medici de la ambulanță care au ajuns la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru șoferul de 63 de ani, găsit în stop cardiorespirator.

Ambulanța Prahova: Nu purta centura, se vedea clar ca a fost proiectat prin luneta mașinii proprie, fiind șofer și singur ocupant al mașinii. Accident foarte grav 5 victime în total dintre care 3 usor accidentate.

ISU Prahova: Ce-a de-a doua victimă, un bărbat în vârstă 45 de ani, a fost asistat medical la locul evenimentului, prezenta multiple traumatisme, a fost transportat la unitatea de primiri urgențe din municipiul Ploiești pentru investigații suplimentare. În zonă s-au format coloane mari de mașini și timp de două ore s-a circulat dirijat.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult