Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident foarte grav pe DN 7. Șapte oameni sunt răniți, printre care și doi copii

Şapte persoane au fost rănite, sâmbătă dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe DN7, în localitatea Leşnic din judeţul Hunedoara, fiind implicate două autoturisme. În urma impactului, trei dintre răniţi au rămas încarceraţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, accidentul a avut loc pe DN7, în localitatea Leşnic, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Hunedoara, accidentul s-a produs după ce unul dintre autoturisme a intrat pe contrasens şi a lovit frontal maşina care circula regulamentar, din sens opus.

”Din primele cercetări reiese că un autoturism înmatriculat în Austria, care circula pe direcţia de mers Arad - Deva, a intrat pe contrasens depăşind linia continuă şi intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism înmatriculat în Germania, care circula regulamentar din direcţie opusă, respectiv Deva - Arad”, transmite IPJ Hunedoara, conform news.ro.

Citește și
politie, radare nesemnalizate, proiect, lege.
Legea care interzice radarele nesemnalizate. Reacția Consiliului European pentru Siguranţa Transporturilor

Răniţii - între care doi copii în vârstă de 8 şi 13 ani - au fost preluaţi de echipajele medicale şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult