Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident de circulație în județul Ilfov. Trei persoane au fost grav rănite

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un accident de circulație a avut loc azi-noapte în județul Ilfov.

Trei persoane au fost grav rănite, după ce taximetrul în care se aflau a fost lovit în plin de o mașină ajunsă pe constrasens după ce a acroșat o camionetă.

În urma impactului puternic, bucăți din vehicule au fost împrăștiate pe drum pe o distanță de câțiva metri.

Şoferul din imagini îşi aminteşte filmul accidentului care a avut loc azi-noapte pe o şosea din Pantelimon, judeţul Ilfov.

Șofer: „Veneam dinainte, cum ar veni, pe sensul meu de mers, la un moment dat am văzut şoferul camionului că a vrut să facă stânga, a fost practic, să zic, juma de metru pe care l-am mai văzut în faţa ochiului, ăsta a fost impactul, după care am intrat pe celălalt de pe contrasens, m-a izbit în celălalt taximetrist de pe contrasens”.

După ce a lovit camioneta, a ricoşat violent în taximetru, care a fost aruncat de pe carosabil. Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a transformat într-o capcană pentru cele trei persoane aflate în interior. Pentru a le elibera a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de la descarcerare. În stare gravă, au fost preluate apoi de medici şi duse la spital.

Citește și
ambulanta
ANIMAŢIE GRAFICĂ. Un asistent medical și un muncitor au murit într-un accident cu 3 mașini

Martor ocular: „Cel cu Loganul mergea cu o viteză aproximativ legală şi cel cu Audi-ul avea o viteză destul de mare şi a încercat să evite pe domnul cu duba, dar a reuşit să evite cât de cât şi s-a izbit frontal de taximetrist”.

Conducătorii auto nu consumaseră băuturi alcoolice, spun poliţiştii, care continuă cercetările în acest caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult