Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A scăpat de închisoare deși a furat poze intime cu fosta iubită şi a încercat să le vândă

Milo Moran, un tânăr în vârstă de 20 de ani care a furat poze cu fosta lui iubită în ipostaze intime, după ce aceasta s-a despărțit de el, a reușit să scape de închisoare.

Moran a declarat că a fost „împins de gelozie”, după ce fata s-a despărțit de el în 2017, potrivit DailyMail. A furat de pe contul ei de Facebook fotografii cu ea dezbrăcată, dar şi un video explicit. Mai mult de atât, a încercat să le vândă imaginile unor foşti iubiţi ai tinerei. 

Potrivit procurorilor, Olivia Judson, fosta iubită a tânărului, i-a trimis poze în timpul relației lor, însă imaginile din cauza cărora a fost pus sub acuzare erau furate de pe contul de ei de Facebook. 

„La început am crezut că era gelos, dar acum mă gândesc că e obsedat de mine. Nu mai puteam să dorm și mi-a fost frică că le va posta public. Mi-a invadat intimitatea”, a declarat Olivia.

Sentința în cazul lui Moran a fost una cu suspendare, dar a fost obligat să plătească victimei ca despăgubire 300 de euro. De asemenea, el a primit un oordin de restricţie valabil pentru 2 ani. 

Citește și
sentinta profesoara
Mărturia mamei adolescentului care a întreţinut relaţii sexuale cu profesoara. Ce i-a spus judecătorului

Avocata sa l-a scăpat de închisoare susţinând că a fost prima relație serioasă a lui Moran, dar și că regretă ceea ce a făcut.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult