Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bărbat a murit înghețat în curtea unei catedrale din Rusia

Un bărbat, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a murit înghețat în curtea unei catedrale din Siberia.

Cadavrul bărbatului a fost găsit vineri, la prima oră, în curtea catedralei Pokrovsky din centrul orașului Vladivostok, relatează Siberian Times.

Poliția a confirmat că nu există urme de violență pe corpul său și nici nu fusese dat dispărut. Se știa despre acesta că locuia pe stradă în apropiere.

Bărbatul care avea grijă de biserică a confirmat că îl cunoștea pe bătrânul decedat. Moartea acestuia a survenit unei ploi de gheață, care a determinat declararea stării de urgență în Vladivostok și în toată regiunea.

„Corpul bărbatului a fost găsit la intrarea în catedrală. Murise acolo, înghețat. Era un om fără adăpost, chiar intrase de câteva ori înăuntru”, a declarat Yevgeny, îngrijitorul catedralei, pentru ziarul Komsomolskaya Pravda din Vladivostok.

Citește și
Medic Siberia
Noi mutații ale coronavirusului descoperite în Siberia. Anunțul autorităților sanitare din Rusia

„Din câte știu, a participat la un program de reabilitare, dar apoi a revenit la vechile obiceiuri. Din păcate, aproape în fiecare sezon vedem scene atât de groaznice ... anul trecut au fost găsite cinci persoane în parc după asemenea îngheț”, a spus el.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult