Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A găsit un şarpe boa în maşină când îşi ducea copiii la şcoală. Gestul care l-a salvat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Și americanii au maidanezii lor. Dar de această dată nu vorbim despre urși. Și nici despre mistreți. Un bărbat din Florida a găsit sub capota mașinii un șarpe. Și, disperat, a cerut ajutor.

La fel ca în fiecare dimineaţă, acest american din Florida şi-a dus copiii la şcoală cu maşina. Când s-a întors acasă şi a ridicat capota - pentru că voia să verifice nivelul uleiului, spune el, a dat peste un şarpe.

"Când am văzut șarpele, în primul moment, m-am speriat rău de tot. Mi s-a făcut pielea de găină. Nu știu de când era sub capotă”, spune omul.

A sunat la serviciul pentru controlul animalelor, dar cei de acolo i-au cerut trei sute de dolari pentru a-l ajuta. A chemat şi pompierii, însă i s-a răspuns că ei nu intervin în astfel de cazuri. Până la urmă a găsit o soluţie. A apelat la un vecin, care are oarecare experienţă când vine vorba despre reptie. Omul a scos şarpele de la motor şi a folosit pe post de cârlig un umeraş. Nu era chiar cel mai mare şarpe, dar era, totuşi, un pui de boa.

"Cred că în viață contează astfel de momente. Dacă poți să ajuți pe cineva, ca să aibă o zi mai bună, e minunat. Acum pot să mă duc acasă liniștit. Ziua mea cu șarpele s-a încheiat."

Citește și
sarpe
A violat o femeie sub amenințarea atacului cu 3 șerpi veninoși. Ce a urmat

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult