Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A auzit zgomot în casa vecinului şi l-a găsit castrând un bărbat. Ce explicaţie a dat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cazul Lorenei Bobitt are, mai nou, o variantă masculină. Un bărbat din Florida a fost arestat după ce i-a tăiat organul sexual amantului soţiei sale.

Întâmplarea i-a oripilat pe vecini şi pe poliţiştii chemaţi să pună capăt conflictului. Un vecin spune că a auzit mai multe bubuituri din casa de alături şi iniţial a crezut că sunt focuri de artificii. De fapt era zgomotul produs de focul de armă tras de Alex Bondilla, cel care avea să îi şocheze pe poliţiştii chemaţi să calmeze situaţia.

Când au intrat în casă, oamenii legii au văzut că Alex îşi ameninţa victima cu un pistol. Asta după ce i-a legat mâinile şi i-a tăiat părţile intime. În apărarea sa, atacatorul a spus că a recurs la acest gest extrem pentru că soţia sa l-a înşelat cu acel individ.

„Când am aflat ce s-a întâmplat acolo, văzând şi raportul poliţiei am zis că omul e nebun, e ceva în neregulă cu el. Trebuie să ajungă la închisoare şi mă bucur că l-au arestat”, spune vecinul.

Agresorul a ajuns după gratii şi în cazul său a fost stabilită o cauţiune de 1 milion 250 de mii de dolari. Cât despre victimă, în prezent este internată la spital, iar starea sa este stabilă.

Citește și
ambulanta uk
O mamă şi-a castrat vecinul cu un cuţit apoi l-a dus la spital. Ce îi spusese omul înainte

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult