Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moment ireal cu un scoțian la Românii au talent. Smiley și Mihai Petre, fără cuvinte.VIDEO

Un britanic a oferit momente ireale la Românii au Talent sezonul #9suprem, lăsându-i pe cei patru jurați și pe spectatori fără cuvinte.

Stevie Starr (56 de ani), un scoțian deja renumit pentru numărul său, a înghițit, pe rând monede, o bilă de biliard, gaz de brichete, săpun lichid, zahăr, pe care apoi le-a scos din stomacul lui în ordinea dictată de jurați.

Momentul l-a făcut pe Mihai Petre să pună la îndoială propriile simțuri, afirmând că „asta nu-i adevărat, nu cred așa ceva”.

La rândul său, Smiley a declarat: „N-am văzut în viața mea așa ceva și nici nu cred că o să mai văd”.

Citește și
Romanii au Talent, Golden Buzz
Mărturia croitoresei care a obținut primul Golden Buzz la ”Românii au Talent”, în noul sezon
Scoțianul, cunoscut deja în lume

Scoțianul este o minune a divertismentului mondial, el uimind deja asistența la show-uri Got Talent în Marea Britanie, Germania, Cehia, Italia, Franța și Statele Unite ale Americii.

Stevie a dezvăluit la Românii au Talent că și-a decoperit această capacitate în copilărie. El a crescut la casa de copii și obișnuia să înghită monede cu scopul de a le ascunde de ceilalți copii.

„Într-o zi, la școală, am înghițit un bondar și l-am scos afară în clasă. Bondarul a început să zboare de colo-colo”, a povestit Stevie Starr în fața juraților.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult