Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 9 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii își pot găsi sufletul pereche

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 9 noiembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi destul de bună. E bine să lichidăm restanțele să ne putem oferi un nou început, o viață împlinită, dacă tot am muncit să ajungem aici.

 

Vibrația zilei este 9 și o să contribuim cu tot ce se poate ca să ne echilibrăm sufletește.

HOROSCOP 9 NOIEMBRIE 2019 SCORPION  

O să puteți resuscita o relație care se răcise de o vreme, dar o să puteți fi din nou împreună. Se pot întâmpla multe lucruri noi în viață voastră și o să aveți succes, poate și pentru că relaționați mai bine cu cei din jur care vă ajută, va susțin.

HOROSCOP 9 NOIEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR  

O să revină și la voi cineva care a văzut că nu poate trăi fără voi și o să vă poată convinge să fiți un cuplu stabil. O să fiți invitați la un eveniment de marcă și poate fi un prilej de relansare pentru voi, să vă faceți remarcați prin ceva care să vă readucă în atenția lumii.

HOROSCOP 9 NOIEMBRIE 2019 CAPRICORN  

Poate-i chemați pe prieteni pe la voi să puneți la cale evenimentele care vor avea loc până la sfârșitul anului și o să luați niște decizii. O ieșire cu prietenii, cu copii cu tot la o manifestare artistică, sportivă, ori de alt gen o să vă prindă bine și veți avea un tonus ridicat toată săptămâna.

Citește și
horoscop 25 septembrie 2019 prezentat de Neti Sandu
Horoscop 7 noiembrie 2019, cu Neti Sandu. Fecioarele fac un salt în carieră
HOROSCOP 9 NOIEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR  

Vă scoate cineva la un târg, o expoziție, vă duce la film, la un spectacol, e ceva care o să vă destindă. E cineva care vrea să vă scoată la cafea să discutați pe marginea unui proiect de afaceri și s-ar putea să vă cointereseze atât de mult, încât să și fiți de acord.

HOROSCOP 9 NOIEMBRIE 2019 PEȘTI  

I-ați putea face o surpriză partenerului de cuplu și să dați o fugă în alt oraș, să revedeți niște locuri dragi și amintirile or să prindă viață. Poate dați o petrecere sau pregătiți, ca de obicei, ceva delicios cu care să-i cuceriți pe invitați și o să fie o împlinire sufletească, după o perioadă de mare agitație.

HOROSCOP 9 NOIEMBRIE 2019 BERBEC  

Apare cineva din senin și o să vă acapareze cu totul. O să trăiți o nouă și frumoasă poveste de dragoste, dacă nu erați fericiți. Se pare că sunteți invitați la o petrecere de nuntă, sau de botez, ori cineva sărbătorește onomastica de ieri. Pare să fie ceva festiv și o să vă bucurați de atmosfera plăcută.

HOROSCOP 9 NOIEMBRIE 2019 TAUR  

Ați putea face o tratație la voi acasă, dacă sunteți comozi din fire și o să vă prindă bine compania celor pe care-i iubiți. O să vă bucurați de revederea unor oameni dragi, poate e o zi de naștere, de cununie, de întâlnire cu prietenii și o să vă faceți plinul emoțional, sufletesc.

HOROSCOP 9 NOIEMBRIE 2019 GEMENI  

O să puteți reface o căsnicie, o relație sentimentală, sau una de afaceri și o să vă aflați într-o perioadă de crescendo. O șansă pentru voi de a reface punțile de legătură cu niște oameni care s-au îndepărtat de voi și poate vă duceți în vizită la cei cu care chiar rezonați pe multe planuri.

HOROSCOP 9 NOIEMBRIE 2019 RAC  

Se poate să vă întâlniți marea dragoste, omul alături de care să vă petreceți întreaga viață dacă va fi o compatibilitate pe măsură. E posibil să dați de o reducere la cazare dacă va duceți într-o stațiune de agrement. O să faceți economie și poate mai rămâneți o noapte în plus.

HOROSCOP 9 NOIEMBRIE 2019 LEU  

E o zi bună de împăcare, să vă spuneți tot oful și să ștergeți cu buretele vechile supărări. E posibil să vină cineva de la drum și să aibă o surpriză pentru voi, să petreceți câteva zile împreună la voi sau plecați împreună pe undeva.

HOROSCOP 9 NOIMEBRIE 2019 FECIOARĂ  

Cineva își face curaj să vă facă o mărturisire și-ar salva relația care se cam răcise și puteți merge mai departe cu inima ușoară. Se întâmplă ceva deosebit în familia voastră, se aplaneaza un conflict între rude și poate preparați o delicatesă și-i chemați pe toți pe la voi să vă cinstiți.

HOROSCOP 9 NOIEMBRIE 2019 BALANȚĂ  

O invitație în oraș, poate fi un rendez-vous și vine vorba și despre căsătorie, să fiți pregătit cu răspunsul. Or să vi se împlinească dorințele. Nu trebuie decât să puneți gândul pe ceva care-o să prindă viață și o să vedeți că lucrurile vin spre voi dacă le chemați.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult