Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare

Your browser doesn't support HTML5 video.

O zi foarte frumoasă şi la mulţi ani sărbătoriţilor zilei. Poate fi prima dintr-o serie lungă şi care să dureze aproximativ un an în care fiecare dintre noi să primim cadoul pe care ni-l dorim cel mai mult.

Vibraţia zilei este 8 şi o să fim tentaţi să cheltuim mai mult decât e nevoie, dar poate ne abţinem.

SCORPION Se poate să primiţi ceva pe care vi-l doreaţi de mult, poate fi ceva surpriză şi de care să vă bucuraţi împreună cu cei dragi. O veste bună legată de o angajare, de bani mai mulţi, poate la salariu şi mai pot fi şi alte beneficii care să vă răsplătească pentru că - sigur - meritaţi.

SĂGETĂTOR Poate v-aţi găsit casă, o maşină de cumpărat, sau o să le primiţi cadou, c-aveţi promisiuni din partea marelui benefic, Jupiter. Se poate-ntâmpla ceva deosebit, să vă caute cineva care va fi permanent în viaţa voastră de-aici înainte şi o să fiţi fericiţi.

CAPRICORN Vă duceţi la o zi de nume, poate e chiar a voastră, şi oricum atmosferă va fi una foarte bună, o să vă destindă. Poate vă alăturaţi unui grup care lucrează la ceva de care sunteţi şi voi interesaţi şi o să faceţi treabă bună împreună, va fi un succes.

Citește și
Horoscop
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată

VĂRSĂTOR O să ieşiţi cu prietenii la suc, la cafea, o fi ziua unora dintre ai voştri şi pe care o să-i sărbătoriţi, pare ceva festiv. Se înfiinţează, probabil, o fundaţie şi o să vă număraţi printre membri, dacă nu chiar voi sunteţi cei care lansează la apă proiectul.

PEŞTI O surpriză din partea cuiva care vă iubeşte, poate vă scoate în oraş, sau plecaţi de azi, mâine într-o excursie. O să vă bucuraţi de lucrurile pe care vi le-au pregătit nişte apropiaţi şi o să petreceţi câteva ore împreună, poate primiţi cadouri de ziua numelui şi chefuiţi.

BERBEC Poate mai luaţi un împrumut de la bancă şi rezolvaţi problemele casei, dar să vă asiguraţi că puteţi să-i daţi înapoi. E posibil să lucraţi la ceva care să v-aducă bani în cont şi să aveţi cu ce să plecaţi într-un citybreak, sau să vă duceţi unde ştiţi că-i place fiinţei iubite.

TAUR O întâlnire emoţionantă, vi se face vreo declaraţie de dragoste, are loc o cerere în căsătorie. Se poate să obţineţi tot ce cereţi după o negociere şi să v-apucaţi de treabă, şi să vă construiţi pas cu pas o carieră solidă.

GEMENI Se poate să câştigaţi un proces şi să intraţi în posesia unor bani, să vă puteţi recupera o casă, ori să vi se încredinţeze un copil. O invitaţie de la cineva aflat în străinătate şi poate e convingătoare persoană şi vă duceţi cât de curând, pentru că o să aveţi şi voi nevoie de omul respectiv.

RAC O să puteţi legaliza un act şi să vă neteziţi drumul spre un succes profesional, ori ca să deveniţi proprietari. Se poate să vi se propună o afacere şi să întoarceţi pe toate fețele situaţia, înainte să daţi răspunsul, să fiţi siguri că alegeţi ce e în favoarea voastră.

LEU Se pare că-ncepeți să vă gândiţi la logodnă şi chiar la căsătorie - poate şi pentru că e sărbătoare, va mişca pe voi, ceva pe dinăuntru. O s-aveţi noroc de un sponsor care să vă finanţeze un proiect, să v-ajute să cumpăraţi aparatura şi ce vă mai trebuie pentru munca respectivă.

FECIOARĂ Vă parvin nişte bani de la serviciu, fie din particular şi o să vă puteţi mişca altfel în week-end, plecaţi pe undeva. Puteţi da avansul pentru o casă, o maşină, să vă renovaţi apartamentul, sau aţi dat de nişte lucruri, la un preţ, convenabil tot pentru casa.

BALANŢĂ O confirmare, că vi s-a aprobat o cerere, că o să vă luaţi banii pe care nu i-aţi luat când a fost vorba să-i încasaţi. Se poate s-aveţi un succes la serviciu, la şcoală, în particular, unde mai activaţi în nişte cercuri, şi o să vă repoziţionaţi în cadrul breslei, o s-aveţi altă cota valorică.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult