Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 8 decembrie, cu Neti Sandu. Berbecii primesc o nouă ofertă de muncă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 8 decembrie. Se poate să întâmpinăm nişte obstacole înainte de a ne rezolva problemele, de orice fel, dar o să iasă bine.

 

 

Horoscop 8 decembrie, cu Neti Sandu

Vibraţia zilei este 8 şi o să fie în avantajul nostru să fim cumpătaţi cu banii. 

Horoscop 8 decembrie SĂGETĂTOR

Poate ați ales deja o destinație de vacanță și oricât de puțin ați sta, merită să schimbați, un pic, peisajul. Sunteți pe punctul de a lua o decizie referitoare la sfera prefesională și poate vă mai consultați cu câte cineva ca să nu dați greș, să fiți în avantaj.

Horoscop 8 decembrie CAPRICORN

Se poate să vă intre mai devreme prima de Crăciun și să vă faceți aprovizionarea pentru sărbători, cu tot ce se poate.  E posibil să luați bani și să scăpați de datorii, să vă rămână ceva și pentru distracție cu familia, cu prietenii și mai ales copiii să se bucure de vacanță.

Horoscop 8 decembrie VĂRSĂTOR

O să aveți parte de surprize plăcute, vreun cadou pe care trebuia sa-l primiți ieri sau vă cauta cineva care v-a dus dorul. Se conturează niște oportunități de a vă asocia cu niște parteneri de afaceri și să câștigați niște bani pe care să-i puneți la păstrare, pe parcursul anului viitor.

Citește și
Horoscop 6 decembrie, cu Neti Sandu. Zodia care primește bani din mai multe părți
Horoscop 6 decembrie, cu Neti Sandu. Leii primesc bani din mai multe părți
Horoscop 8 decembrie PEȘTI

Aveți în vedere o ieșire de sărbători, vă puteți duce și în altă țară dacă o să vă conformați, în funcție de restricțiile de moment. O confirmare că vi s-a aprobat un transfer de pe un post pe altul, dintr-un departament în altul și o să vă luați în serios noua misiune pe care v-ați ales-o.

Horoscop 8 decembrie BERBEC

Poate vi se propune să prelungiți contractul de muncă sau apar oferte pe care o să le răsfoiți până la începerea anului. O să reglați situația bancară, sa fiți cu ratele la zi să nu amânați plata vreunei tranșe ca să nu vă fie greu in ianuarie, după atâtea cheltuieli de sărbători.

Horoscop 8 decembrie TAUR

Vin vești amestecate: și că o să luați bani, și că mai durează până se hotărăsc niște parteneri de afaceri să vă sponsorizeze. Se pare c-o s-ajungeți la pace cu partenerii de afaceri și o să duceți toată munca la bun sfârșit ca să vă luați banii, să n-aveți neplăceri cu banii tocmai acum.

Horoscop 8 decembrie GEMENI

Poate vă caută cineva care vrea să vă invite de Revelion undeva și dacă n-aveți alt program și vă armonizați cu persoana respectivă o să ziceți DA. Poate vi se comunică o decizie și o să știți ce-aveți de făcut din ianuarie, ca vor fi schimbări la serviciu și ar fi minunat să vă găsiți locul vostru, să fiți de neînlocuit, practic.

Horoscop 8 decembrie RAC

Sunt chestiuni legate de școală pe care va trebui să le rezolvați, poate mai sunt și niște bani de plătit. O sa va puneți în ordine treburile de serviciu, c-aveți multe de făcut și nu vreți să treceți în Noul An cu restanțe, că nu e genul vostru, sunteți prea conștiincioși, responsabili.

Horoscop 8 decembrie LEU

E cineva care o să vă anunțe dacă veți face sărbătorile împreună sau vă reorientați, vă faceți alt program. Se poate să aveți o negociere și dacă vă-nțelegeti în toate privințele o să bateți palma, dacă nu, vă mai gândiți până prin ianuarie și poate mai lăsați de la voi, vedeți.

Horoscop 8 decembrie FECIOARĂ

O să reglați situația financiara, scoateți lista cu datorii, lucruri obligatorii de achitat și calculați cu ce rămâneți. O să vă ocupați de casă, de reamenajări, aprovizionare și multe altele, ca să terminați treburile complicate, să rămâneți cu munca mai ușoară și să vă-ngrijiți și de voi, musai.

Horoscop 8 decembrie BALANȚĂ

E momentul să luați toate semnăturile pe actele care-așteaptă de mult ca să definitivați situațiile incerte. Vin bani, dar o s-aveți și de dat, că s-or fi adunat cam multe și trebuie scapăt de toate datoriile până de Crăciun, să vă simțiți în elementul vostru.

Horoscop 8 decembrie SCORPION

Poate vin, în sfârșit piesele de mobilier sau de uz casnic pe care le-ați comandat ca să vă puneți casa la punct. În orice clipă se poate-ntampla ceva care să vă propulseze în carieră și să vă ducă chiar într-o altă direcție la care până acum doar ați visat.  

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult