Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 7 decembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Se anunță bani, dar și cheltuieli, pentru Săgetători

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 7 decembrie 2020. Să fim atenţi la detalii, ca să nu ne scape niciun amănunt care-ar conta şi o să avem de câştigat.

Vibraţia zilei este 7 şi o să ne bucurăm de prezenţa unor oameni dragi.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

Vă ies pasenţele din prima, o să vă bucuraţi de nişte reuşite care v-au redat starea de bine, de încredere în forţele proprii - se-anunţă şi bani, dar şi cheltuieli.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2020 CAPRICORN

Sunt nişte oameni de afaceri care insistă de ceva vreme să vă implicaţi şi voi într-un proiect care să v-aducă stabilitate financiară şi o să găsiţi de cuviinţă să acceptaţi.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

Poate aflaţi despre o maşină la mâna a doua, sau vreun utilaj de care aveţi nevoie şi pe care le puteţi lua şi în rate şi o să rezolvaţi o problemă care vă stresa.

Citește și
Horoscop 15 ianuarie 2021
Horoscop 5 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Balanțele își găsesc sufletul pereche
HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2020 PEŞTI

O să vă co-intereseze cineva cu un proiect care v-ar stoarce o doză serioasă de inspiraţie şi o să iasă ceva de calitate extra, poate va fi marca voastră de succes.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2020 BERBEC

Poate vă organizaţi în aşa fel timpul încât să vă puteţi repezi la nişte rude, prieteni care locuiesc în altă zonă a ţării şi v-aşteaptă la un pahar de vorbă.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2020 TAUR

O să vă combinaţi şi la treabă şi la distracţie cu cineva cu care vă asortaţi pe mai multe planuri şi o să vă reuşească tot ce v-aţi propus.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2020 GEMENI

Se poate să vă convingă un angajator să semnaţi un contract, ca să nu vă răzgândiţi până în ianuarie şi să lucraţi pentru altcineva, chiar şi de-acasă.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2020 RAC

E posibil să vi se reproşeze că n-aţi lucrat cât a fost nevoie, că nu aţi verificat o lucrare şi că v-au scăpat nişte greşeli - dar orice-ar fi, se rezolvă.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2020 LEU

Bani de încasat şi de dat, s-or fi strâns nişte facturi de plătit şi nu vă plac datoriile, aşa că o să faceţi tot posibilul să achitaţi toate restanțele.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2020 FECIOARĂ

O veste vă dă speranţe de bani şi o alta va animă dorinţa de a face casă bună cu cineva care e pe lungimea voastră de undă - veşti bune!

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2020 BALANŢA

V-aţi putea spori veniturile, măcar timp de o lună, două luni şi să le faceţi cele mai frumoase surprize alor voştri, acum la sfârşitul anului. Şi la-nceput!

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2020 SCORPION

Starea sufletească poate fi mai bună decât de obicei şi o să deveniţi mai receptivi la semnele cuiva care se simte atras de voi şi poate iese ceva!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult