Horoscop 5 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Balanțele își găsesc sufletul pereche

05-12-2020 07:29


Horoscop 5 decembrie 2020. Să vedem ce ne-au rezervat astăzi astrele.

 

HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Aveți multă energie și o să vreți să ieșiți pe-afară să vă plimbați, să faceți cumpărături, ca s-aveți ce pune în ghetuțe, dar e bine să vă și menajați – așa că poate faceți comanda online.

 

HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

Poate pregătiți ceva special pentru noaptea de Moș Nicolae și o să-i faceți fericiți pe ai voștri, care au și ei o surpriză pentru voi – o să fie animație mare.

 

HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Vă scoate cineva la o-ntâlnire și veștile bune or să se țină lanț și cine știe ce decizie veți lua până la sfârșitul zilei, c-aveți nevoie de un umăr pe care să vă sprijiniți.

 

HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2020 PEȘTI

 

Poate le faceți o vizită unor rude, dacă nu locuiesc prea departe și o să refaceți punțile de legătură cu cei cu care nu v-ați mai putut vedea c-ați fost ocupați.

 

HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2020 BERBEC

 

Se poate să dați și voi o fugă să revedeți pe cineva drag și să vă-ntoarceți până diseară dacă aveți de lucru mâine, chiar și de-acasă.

 

HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2020 TAUR

 

O să vă consultați și cu ai voștri, și cu partenerii de afaceri să știți dacă e bine să acceptați un alt job, sau îl păstrați pe actualul și-i mai cereți niște bani șefului.

 

HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2020 GEMENI

 

Se poate să aibă loc o întâlnire și care poate fi o mare revelație, poate e cineva pe care-l cunoașteți deja și o să vă faceți jurămintele de credință, declarațiile de dragoste.

 

HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2020 RAC

 

O să smulgeți o promisiune de bani de la cineva care vrea să intrați într-o colaborare și dacă rezonați cu persoana respectivă o să vă dați acceptul, verbal.

 

HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2020 LEU

 

Surprizele se țin lanț – una caldă, alta rece și o să spicuiți esențialul, să vă alăturați învingătorilor, să faceți echipă cu cei mai buni și la treabă și la distracție.

 

HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

Poate faceți rondul de onoare pe la rude și le faceți o urare, le oferiți un cadouaș și dacă nu rămâneți și peste noapte o să dați fuga înapoi acasă.

 

HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2020 BALANȚĂ

 

Vă puteți găsi și voi sufletul pereche și să vă bucurați de timpul în doi și să vă-ntemeiati o familie, că e lucrul care vă preocupa cel mai mult – căsătoria.

 

HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2020 SCORPION

 

Poate-ați comandat diverse cadouri și bunătăți pentru Moș Nicolae.


VIDEO PROTVPLUS.RO