Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 6 martie, cu Neti Sandu. Vărsătorii vor avea parte de o mare surpriză

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 6 martie, cu Neti Sandu. Vine acea persoană la care visam cine ştie de când, primim exact ce ne-am dorit şi poate ni se spune şi ce-am sperat să auzim.

Vibraţia zilei este 6 şi armonia e de serviciu pentru noi toţi.

Horoscop 6 martie PEŞTI

 

O ieşire în lume v-ar rupe de stresul care v-a stors de energie şi o să le faceţi o bucurie alor voştri, poate faceţi şi puţină mişcare, dacă vă duceţi la schi, la patinaj.

Horoscop 6 martie BERBEC

 

E posibil să va fi aranjat o plecare, măcar un du-te vino, dacă nu rămâneţi şi peste noapte, şi-o să revedeţi o persoană care înseamnă enorm pentru voi.

CITIȚI ȘI: „Comoară” de 2 miliarde de euro care zace în sertarele românilor.   Horoscop 6 martie TAUR

 

Aţi putea lua parte la un eveniment fie în aer liber, fie online care să se desfăşoare şi cu ajutor din partea voastră - poate vindeţi ceva, sau puneţi umărul la organizare.

Horoscop 6 martie GEMENI

 

Citește și
Horoscop 19 august, cu Neti Sandu. Scorpionii primesc un bonus, în bani
Horoscop 4 martie, cu Neti Sandu. Berbecii își socotesc banii, să ajungă și pentru o minivacanță

O reuşită - c-o să vă recăpătaţi o relaţie care-şi pierduse intensitatea şi o să ştiţi ce e de spus şi de făcut ca să se ajungă la înţelegere şi la iubire.

Horoscop 6 martie RAC

 

Se pare c-o să cheltuiţi, fără frică, nişte bani şi o să ieşiţi cu familia să mâncaţi în oraş, sau să mai cumpăraţi ce are nevoie fiecare, ca să profitaţi de timpul liber.

Horoscop 6 martie LEU

 

Poate-abia acum o să ştiţi în ce direcţie se-ndreaptă relaţia voastră sentimentală şi poate-o să deschideţi subiectul - căsătorie - pentru ca o credeţi cu toată fiinţa.

Horoscop 6 martie FECIOARĂ

 

Poate faceţi o trataţie la voi acasă - pentru că aşa vă simţiţi în siguranţă şi poate vine sora, sau se autoinvită cumnată, verişoara, apar ceva musafiri.

Horoscop 6 martie BALANŢĂ

 

Întrevedere cu cineva care vrea să discutaţi lejer, că tot timpul sunteţi pe fugă şi o să vedeţi dacă e pe gustul vostru oferta de lucru.

Horoscop 6 martie SCORPION

 

Poate are să vă dea cineva înapoi o sumă de bani şi dacă într-adevăr vi-i da o s-aveţi cu ce să ieşiţi în lume, la o cafea, măcar.

Horoscop 6 martie SĂGETĂTOR

 

O apariţie care să vă lase fără grai, c-aveţi deja, un program, dar prezenţa acestei persoane o să vă determine să petreceţi timpul cu ea.

Horoscop 6 martie CAPRICORN

 

Vă-mprumutați la propriul buzunar ca să puteţi ieşi din casă, ori ca să faceţi nişte achiziţii de pe online şi or să se bucure toţi ai casei.

Horoscop 6 martie VĂRSĂTOR

 

E o frenezie la voi, poate v-aţi îndrăgostit, poate apre un copil în familia voastră, se-ntâmplă ceva care să vă facă fericiţi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult