Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 6 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. O zodie va cheltui niște bani pentru a face o surpriză celor dragi

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 6 ianuarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi frumoasă. O să ne bucurăm de prieteni, de peisajele pe care o să le vedem în plimbările noastre, că nu o să prea stăm locului.

Vibrația zilei este 6, și o să păstrăm armonia în jurul nostru, acasă, la serviciu, peste tot.

Horoscop 6 ianuarie 2024 - CAPRICORN

O să vă duceți în vizită pe la cei care își serbează o aniversare, onomastică de mâine, sau vă duceți să petreceți împreună ultimele sărbători de iarnă.

O să vă deplasați cu ușurință, că vă este dor de niște oameni pe care nu i-ați mai putut întâlni de sărbători.

Horoscop 6 ianuarie 2024 - VARSATOR

Poate plecați în gașcă pe la munte, vă duceți la schi, sau e vreo acțiune caritabilă, ori o fi un concert și vă faceți și voi simțită prezența.

O porție de minivacanță o să vă refacă forțele ca să o porniți cu avânt în noul an profesional.

Horoscop 6 ianuarie 2024 - PESTI

Încep să se adune prietenii care au lipsit de la întâlnirile din ultima vreme și o să vă faceți program zilele astea, că or mai fi și sărbătoriți printre voi.

O reuniune cu rudele apropiate, poate rămân și peste noapte la voi, dacă nu vă duceți voi în vizită.

Horoscop 6 ianuarie 2024 - BERBEC

O reușită - o să-i aduceți la o masă festivă pe cei care au avut motive să absenteze și vă puteți vedea și pe vârf de munte, dacă e o bucurie comună.

Poate vi se face cadou o excursie care să încheneze frumos aceste sărbători de iarnă și o să vă întoarceți revigorați.

Horoscop 6 ianuarie 2024 - TAUR

O să tot scoateți bani din buzunar zilele astea ca să le faceți o bucurie alor voștri, că pentru asta munciți tot anul ca să vă puteți și distra.

E cineva care insistă să-i faceți o vizită și poate plecați din țară pentru o zi, două, ca să vă bucurați de o prezență pe sufletul vostru.

Horoscop 6 ianuarie 2024 - GEMENI

Vi se reactualizează invitația să o porniți spre o zonă de vacanță, că aveți acolo cazarea asigurată și o să dați refresh stării de spirit.

E posibil să faceți cunoștință cu cineva care vrea să vă vedeți neapărat, că se poate să se fi interesat de voi această persoană.

Horoscop 6 ianuarie 2024 - RAC

Le-ați promis o vizită unor rude, dar le puteți convinge să vină ele pe la voi că sunteți gazde ospitaliere și o să vă înțelegeți până la urmă - care, la cine să vină.

V-ați lăsat cam mult așteptați și o să ieșiți la o petrecere chiar și în aer liber, că o fi un concert, sau un concurs al copiilor.

Horoscop 6 ianuarie 2024 - LEU

Vi se pregătește ceva și o să aveți resursele necesare să faceți ce e cel mai bine pentru voi, că sunt câștiguri în planul comunicării și o să stabiliți noi punți de legătură cu anturajul.

O să primiți o invitație la un spectacol, un eveniment monden, o nuntă, un botez; e ceva de sărbătorit.

Horoscop 6 ianuarie 2024 - FECIOARA

Poate vă scoate la cafea cineva care își dorește de multă vreme să vă cunoască mai bine și o să puteți sta de vorbă dacă sunteți și voi interesați.

O să fie simplu să dați o fugă prin țară, sau chiar și prin țările vecine, să ziceți un "La mulți ani" cuiva, sau casă de piatră.

Horoscop 6 ianuarie 2024 - BALANTA

Sunteți în mare formă și vreți să vă oferiți în continuare o porție de distracție cu familia, cu prietenii, ca să vă mențineți starea de bună dispoziție.

O să plecați în plimbare spre o zonă de agrement să faceți mișcare, să vă distrați.

Horoscop 6 ianuarie 2024 - SCORPION

Poate ieșiți la o discuție, la cafea, cu cineva care v-a propus un job și o să cereți detalii ca să știți dacă vă încumetați, sau nu.

Poate o să luați o decizie legată de o plecare cu treburi de serviciu și o să aflați părerea aiurii.

Horoscop 6 ianuarie 2024 - SAGETATOR

Vă au rămas niște lucruri de pus la punct cu un prieten, e cineva la care țineți și nu vreți să vă pierdeți relația, investiția afectivă, că e cineva chiar valoros.

O să cheltuiți niște bani că vreți să le faceți o surpriză alor voștri, să ieșiți la plimbare, poate dați o fugă la munte.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult