Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 6 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Ce aduce Moș Nicolae pentru zodii anul acesta

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bună dimineața. O zi cu surprize plăcute. O să plutească în aer emoțiile acestei sărbători și o să avem grijă să nu-i dezamăgim pe cei din jurul nostru.

Vibrația zilei este 6, iar armonia se țese din frânturi de gânduri bune.

Horoscop 6 decembrie 2023 - SĂGETĂTOR

O să vă vină tot felul de idei de a vă pune în valoare talentul și o să faceți lucruri care vă fac plăcere pentru a rupe monotonia.

O să faceți diverse achiziții pe bani mulți, care vor fi, probabil, niște ocazii de care ar fi bine să profitați.

Horoscop 6 decembrie 2023 - CAPRICORN

Vi se fac niște oferte de lucru, și dacă vă faceți timp, o să vă dați acceptul. Pot fi pentru anul viitor, iar voi vedeți ce socoteli vă faceți.

O să fie cineva căruia îi pasă de voi și veți primi cadouri; de asemenea, veți avea și voi ceva pregătit, și va fi un schimb emoțional.

Horoscop 6 decembrie 2023 - VĂRSĂTOR

O recompensă pentru ceea ce ați muncit în ultima vreme, poate chiar de-a lungul anului, și o să urmeze și o propunere de avansare, pentru că s-au adunat tot felul de succese la activ.

S-ar putea să primiți o invitație de a pleca într-o excursie la sfârșit de săptămână, și o să vă priască după o săptămână încărcată.

Horoscop 6 decembrie 2023 - PEȘTI

Vă parvin niște drepturi banesti, poate după lungi insistențe, și o să vă gândiți la o destinație de sărbători, să mergeți la relaxare.

Un câștig din surse cumulate și o să aveți cu ce să cumpărați cadouri frumoase de sărbători.

Horoscop 6 decembrie 2023 - BERBEC

Apar provocări în sfera profesională, și o să vă interesați să vedeți ce ar trebui să alegeți pentru a fi profitabil, să nu vă irosiți timpul dedicat familiei.

O reușită, poate veți fi selectați pentru o muncă bine plătită, și o să vă asigurați un venit constant.

Horoscop 6 decembrie 2023 - TAUR

O să vă ia prin surprindere niște bani, și o să le faceți surprize celor dragi, pentru că e sărbătoare, și vă pregătiți și pentru celelalte, că vi se ivesc în cale tot felul de lucruri.

Puteți negocia un contract și să-l semnați la începutul lui ianuarie, că nu e grabă.

Horoscop 6 decembrie 2023 - GEMENI

O să ajungeți în atenția șefilor, și o să vi se dea ceva important de făcut pentru a pune în joc toate calitățile, dacă au de gând să vă promoveze.

Vi se strecoară niște zvonuri despre o excursie în zilele libere, dar e un secret bine păstrat de partener; aflați atunci.

Horoscop 6 decembrie 2023 - RAC

Pare să fie o zi încărcată cu de toate, dar o să faceți față cu brio, și o să fiți fresh și la deschiderea cadourilor de Moș Nicolae, dacă nu s-a întâmplat aseară târziu.

Va apărea cineva care vrea să profite de acest prilej de sărbătoare ca să vă mulțumească și vine cu un cadou.

Horoscop 6 decembrie 2023 - LEU

Poate le-ați pregătit copiilor o seară specială și îi chemați niște prieteni pe la voi, ca să aibă companie în stilul lor, și o să fie fix ce le trebuie.

Se întrevede o recompensă bănească - poate - o să luați prima de Crăciun mai devreme și o să dați iama prin magazine după cadouri.

Horoscop 6 decembrie 2023 - FECIOARĂ

Se anunță niște bani, dar nu vă veți putea abține de la cheltuieli, că aveți o listă de lucruri obligatorii peste care nu vreți să treceți, că aveți nevoie de ele.

Se insistă să intrați într-o colaborare, dar deocamdată sunteți peste măsură de ocupați, și o să vedeți din ianuarie cum se așează lucrurile.

Horoscop 6 decembrie 2023 - BALANȚA

Voi o să vă reinventați, o să vă extindeți aria de influență, și o să relaționați cu oameni care gândesc ca voi, și o să faceți o echipă de succes.

O să vină cineva care înseamnă mult pentru voi, și o să vă faceți planuri de petrecut o mică vacanță împreună.

Horoscop 6 decembrie 2023 - SCORPION

Voi o să vă puteți refață viața sentimentală, iar dacă sunteți deja într-o relație, va fi o atmosferă mult mai caldă în relație, va fi armonie, echilibru.

Se revine cu o cerere mai veche să bateți palma pentru un contract pe termen lung; vedeți cum considerați.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult