Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 5 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Your browser doesn't support HTML5 video.

HOROSCOP 5 IULIE 2018. Lucrurile, veştile pe care le-aşteptam întârzie, iar cele care nici nu ne trec prin minte apar de niciunde şi să te ţii! c-or să ne dea de furcă.

Horoscop azi. Vibraţia zilei este 5 şi există un element - surpriză care poate aduce ceva bun.

RAC: Se pare c-o să puteţi lua toate acele lucruri pe care nu le-aţi putut cumpăra luna trecută şi-o să vă destindeţi. O să primiţi confirmări de prin diverse părţi, luaţi aprobări, mergeţi mai departe cu demersurile ca să definitivaţi un statut, să-ncheiati nişte socoteli.

LEU: Vizita cuiva o să vă remonteze, şi o să găsiţi energia necesară să vă implicaţi în tot felul de chestiuni complicate. Voi se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă poate deveni partener de viaţă şi o să vă simţiţi înţeleşi, o să fiţi empatici cu acea persoană, o să vă placă.

FECIOARĂ: O să fie vânzoleală mare în contul bancar, c-or să iasă nişte bani pe care va trebui să-i daţi urgent pe nişte facturi. Poate începeţi o serie de negocieri ca să obţineţi acei bani pentru care aţi semnat şi-o să aveţi cu ce să plătiţi rate, facturi şi s-aveţi şi pentru ieşirile din weekend.

Citește și
Horoscop 2018
Horoscop 3 iulie 2018. Zodia care va face un important pas în carieră

BALANŢĂ: Vi se propune o ieşire la sfârşit de săptămână şi o să vă duceţi c-aveţi nevoie de o schimbare de peisaj şi de anturaj probabil. Se conturează nişte bani de la serviciu şi o să puteţi face aprovizionarea, să mai achitaţi nişte note de plată şi să vă asiguraţi că vă rămân şi bani de buzunar.

SCORPION: O să luaţi bani, poate vi se măreşte salariul, mai vin şi bani din particular sau partenerul de cuplu contribuie serios la cheltuielile casei. Se poate să daţi concurs pentru o funcţie, iar în cel mai bun caz o să primiţi o numire în postul respectiv, şi-o să vă flateze faptul că sunteţi apreciaţi.

SĂGETĂTOR: Semne bune în sfera amoroasă, şi o să faceţi echipă cu cineva care o să vă completeze frumos, veţi avea un vibe comun. Se-anunță o zi încărcată şi o să aveţi spor la treabă, c-o să vreţi probabil, mâine să o întindeţi pe undeva la mare, la munte şi să lăsaţi toate grijile în urmă.

CAPRICORN: O să-ncasați nişte bani fie de la serviciu, fie de pe urmă vânzării unei maşini şi poate deschideţi un depozit bancar. Vă aflaţi în pragul unei decizii, o să faceţi nişte schimbări esenţiale, la care poate că nici nu vă gândiţi, însă conjunctura va fi de aşa natură încât o să vă cam oblige.

VĂRSĂTOR: O atmosferă mult mai bună în relaţia de cuplu şi veţi fructifica la maximum timpul liber comun, o să tot călătoriţi. Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni ca să câştigaţi bani, să dezvoltaţi nişte afaceri mai vechi, să vă consolidaţi poziţia în cadrul breslei.

PEŞTI: E posibil să luaţi nişte bani şi să vă pregătiţi de o escapadă turistică, să vă duceţi şi voi pentru o zi, două, la relaş. O problemă de familie se rezolva şi o să fie armonie la voi acasă, o să vă mai ocupaţi şi de treburile casei, dar o să vă mai şi plimbaţi prin împrejurimi.

BERBEC: Poate primiţi o invitaţie la o cabană, o vilă undeva într-o staţiune de agrement, să schimbaţi aerul, peisajul. Se poate să luaţi o sumă de bani şi s-aveţi cu ce să ieşiţi la o terasă, poate vă aflaţi la începutul unei relaţii şi o să fie o atmosferă aparte, romantică.

TAUR: Vă invită o rudă, un prieten şi o să vă duceţi la grătar, la cafea şi să rămâneţi încă o zi, două. Aţi putea întâlni pe cineva cu care să fiţi compatibili sufleteşte şi să construiţi pas cu pas o relaţie, să vă oferiţi şansă de a fi fericiţi.

GEMENI: O să puteţi pleca împreună cu grupul de prieteni într-o excursie mâine şi să vă-ntoarceţi până seara, dacă nu sunteţi echilibraţi din punct de vedere financiar. Poate daţi de o ofertă mai ieftină de vacanţă, ca să plecaţi într-un city break să uitaţi de muncă, datorii, cheltuieli zilnice şi să vă refaceţi fizic şi psihic.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult