Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 5 aprilie 2021, cu Neti Sandu. Săgetătorii se vor bucura de revenirea cuiva care lăsase un mare gol în sufletul lor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 5 aprilie 2021, cu Neti Sandu. Trebuie văzut pe unde s-au rătăcit banii noştri, cererile care-aşteaptă răspuns şi oamenii care-şi anunţaseră intrarea în viaţa noastră şi n-au mai ajuns.

Vibraţia zilei este 5 şi o să facem curat în viaţa noastră că se-apropie paştele.

HOROSCOP 5 APRILIE 2020 BERBEC  

O stare de bine c-aveţi nişte oameni în jurul vostru care se preocupă să nu vă lipsească nimic şi o s-aveţi un tonus ridicat. E o energie la voi care să vă deschidă un alt orizont profesional, şi o să intraţi în legătură cu nişte oameni care pot lucra cot la cot cu voi şi să luaţi şi bani frumoşi.

HOROSCOP 5 APRILIE 2020 TAUR  

Se poate să daţi dovadă de originalitate în tot ce faceţi şi să vă faceţi singuri reclamă prin munca pe care aţi depus-o. O să aflaţi dedesubturile unei situaţii care v-a creat nemulţumire la vremea respectivă şi o să-nvăţaţi, probabil, din greşelile acelei perioade, ca să mai aveţi şi succes.

HOROSCOP 5 APRILIE 2020 GEMENI  

O s-aveţi de luat de pe undeva nişte bani, dar vor fi, mai întâi, nişte acte de semnat. Sunteţi pe punctul de a semna un contract de afaceri cu cineva aflat departe şi o să aveţi resurse şi fizice şi psihice să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus.

Citește și
Horoscop 23 iulie 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii vor primi o sumă importantă de bani
Horoscop 3 aprilie 2021, cu Neti Sandu. Fecioarele se implică într-o activitate bănoasă
HOROSCOP 5 APRILIE 2020 RAC  

O să puteţi face rost de acei bani cu care să vă luaţi o casă, ori o maşină - poate vi-i dă o bancă, sub formă de împrumut. Poate vă asociaţi şi voi cu cineva ca să lucraţi în timpul liber ca să mai câştigaţi un ban, c-aveţi multe plăţi de făcut şi o să puteţi fructifica la maximum cele câteva ore libere.

HOROSCOP 5 APRILIE 2020 LEU  

Poate vă puneţi la punct cu o materie care v-a dat bătăi de cap şi o să vă descurcaţi frumos, la examene. O să obţineţi nişte beneficii din ceva care se cere pe piaţă în momentul de față şi o să vă descurcaţi cu cheltuielile casei că nu vor depăşi suma de care dispuneţi - în cont.

HOROSCOP 5 APRILIE 2020 FECIOARĂ  

E cineva cu care nici măcar nu v-aţi mai auzit, darămite să va fi văzut şi care acum are ceva important să vă spună. Poate veţi reuşi, în cele din urmă să strângeţi nişte bani, s-aveţi un cont de rezervă ca să vă puteţi deplasa, dacă se ridică restricţiile.

HOROSCOP 5 APRILIE 2020 BALANŢĂ  

O reuşită în plan diplomatic - v-aţi schimbat discursul în relaţia cu şefii şi ideea a dat roade, acum va şi înţelegeţi. Se poate regla din mers, relaţia cu partenerul de cuplu şi să nu mai trebuiască să despicaţi firu-n patru ca nu mai contează mărunţişurile.

HOROSCOP 5 APRILIE 2020 SCORPION  

Obiectivul - CASA - rămâne în picioare, şi-o să vreţi să luaţi câte ceva nou pentru interior, sau să vă cumpăraţi o casă. O s-aveţi mai mult de lucru la serviciu, dar vă alegeţi şi cu bani pe măsura efortului, ca să vă puteţi achita rate, facturi, taxe şi alte obligaţii financiare.

HOROSCOP 5 APRILIE 2020 SĂGETĂTOR  

Sfera sentimentală e colorată frumos şi o să vă bucuraţi de revenirea cuiva care dispăruse şi lăsase un mare gol în sufletul vostru. Vin bani, veşti destul de pestriţe, dar o să spicuiţi ce e avantajos pentru voi, ca să nu vă sabotaţi, c-aveţi o perspectivă promiţătoare.

HOROSCOP 5 APRILIE 2020 CAPRICORN  

O să vă consultaţi cu ai voştri că să fixaţi o sumă pe care s-o cheltuiţi pentru casă - că vine Paștele şi vreţi să fie ceva modern, atrăgător. Ies la iveală nişte lucruri care v-au fost ascunse şi o să puteţi înţelege ce s-a-ntâmplat, ca să mergeţi mai departe, să vă atingeţi obiectivele.

HOROSCOP 5 APRILIE 2020 VĂRSĂTOR  

Poate strângeţi rândurile cu cei din familia lărgită, măcar pentru evenimentul care va avea loc curând - vreo nuntă. O să vă reuşească un proiect de grup şi o să vă relansaţi pe o nouă traiectorie, în carieră - e anul vostru special şi e de stors tot ce se poate din ofertele momentului.

HOROSCOP 5 APRILIE 2020 PEŞTI  

Se poate să faceţi o investiţie în casă, mai ales acum înainte de Paşte, şi o să prindeţi şi reduceri. Vă puteţi asocia, măcar temporar cu nişte oameni care vor să puneţi pe picioare o afacere din care ar avea toată lumea de câştigat c-aveţi un ţel comun - să avansaţi în carieră.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult