Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 4 mai 2023, cu Neti Sandu. Balanțele obțin maximul la negocieri financiare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 4 mai, prezentat de Neti Sandu la Știrile PROTV. Reuşite azi. O să apelăm la resursele interioare ca să ne adjudecăm succesul, c-am muncit mult pentru el.  

Vibraţia zilei este 4 şi o să veghem ca alor noştri să nu le lipsească nimic.

Horoscop 4 mai 2023 – TAUR

O veste bună de la un angajator care s-a decis, în sfârşit, după lungi amânări, să vă dea un răspuns, că vi s-a creat un loc de muncă, fie şi pe termen limitat.

O să vă bucuraţi de o invitaţie pe undeva, prin împrejurimi, şi o să luaţi şi voi o gură de aer, dacă nu azi, poate de mâine încolo.

Horoscop 4 mai 2023 – GEMENI

Se pot rezolva nişte aspecte care ţin de sănătate şi să vă recăpătaţi tonusul, ca o să fie mult de lucru şi se pare c-o să fie şi contracronometru, şi o să daţi zor să terminaţi treaba.

Se poate să apară acel cineva care vi se potriveşte şi puteţi fi un cuplu pe viaţă dacă vă regăsiţi în felul de a fi al celuilalt.

Horoscop 4 mai 2023 – RAC

Sunt chestiuni de familie care se cer rezolvate şi o să vă ocupaţi de casă, ieşiţi la o plimbare, să luaţi masa în oraş ca să puneţi la cale evenimentele care vor avea loc.

E animaţie multă la voi, aveţi energie, vă faceţi planuri şi de afaceri şi de vacanţă şi o să bifaţi mai multe lucruri.

Horoscop 4 mai 2023 – LEU

O să puteţi repara o relaţie care-şi pierduse intensitatea şi să aduceţi unele îmbunătăţiri, să fiţi mai grijulii, să vă faceţi un timp comun să ieşiţi pe-afară.

Se poate să treacă pe la voi cineva diseară, dar dacă sunteţi sătui de casa poate ieşiţi împreună la o plimbare.

Horoscop 4 mai 2023 – FECIOARĂ

O să vă invite cineva să călătoriţi, s-ajungeţi prin alte ţări, fie cu treaba, fie în vacanţă, vă faceţi rezervări, chiar dacă vă duceţi la vară.

E cineva dintr-o fostă relaţie care vă poate deveni companion de viaţă, dacă sunteţi şi voi în căutarea unui partener de viaţă, cu acte-n regulă.

Horoscop 4 mai 2023 – BALANŢA

E bine să cultivaţi relaţia cu cineva care îşi doreşte să formaţi un cuplu, că se întrunesc nişte condiţii speciale şi poate n-o să mai aveţi prilejul să-ntâlniţi pe cineva atât de potrivit.

Se poate să intraţi în negocieri şi să obţineţi maximum din ce se poate din punct de vedere financiar. Îndrăzniţi.

Horoscop 4 mai 2023 – SCORPION

Se poate să daţi din nou un examen, un interviu, şi să fie cu succes, deşi emoţiile sunt mari, dar şi determinarea voastră e la fel.

E momentul să reparaţi o relaţie de cuplu şi să decurgă altfel decât pân-acum, că v-aţi învăţat lecţia, o să fiţi mai comunicativi.

Horoscop 4 mai 2023 – SĂGETĂTOR

S-ar putea să vă trimită şeful în delegaţie şi să fie un bun prilej să-l luaţi şi pe partener şi să mai vizitaţi ceva pe-acolo ca o să fie timp şi pentru aşa ceva.

E cineva care vă place şi pare să fie reciproc sentimentul, şi de-aici se poate naşte o frumoasă poveste de iubire.

Horoscop 4 mai 2023 – CAPRICORN

O să faceţi rost de semnături, să vă puteţi continua demersurile fie de afaceri, fie legate de şcoală, de examene şi o să încheiaţi cu brio nişte situaţii.

Se poate să vă faceţi timp pentru preocupările deconectante, vreun hobby care să vă întreţină o stare de spirit foarte bună.

Horoscop 4 mai 2023 – VĂRSĂTOR

O să vă puteţi ocupa de casă, să aduceţi un plus de prospeţime, să luaţi lucruri noi, să daţi acel refresh vizual de care aveţi nevoie.

Apare cineva care o să vă slăbească din priviri pentru că a descoperit o compatibilitate care-i prieşte.

Horoscop 4 mai 2023 – PEŞTI

O reuşită în planul comunicării - poate, în sfârşit o să verbalizaţi, să spuneţi ce şi cum v-aţi dorit să se-ntâmple, nişte lucruri şi o să vă recalibraţi relaţia

Se poate să aveţi un succes în formula de echipă, şi o să conteze la stima de sine ca să vă simţiţi stăpâni pe situaţie.

Horoscop 4 mai 2023 – BERBEC

Vă puteţi asocia cu nişte oameni şi acum, şi în viitor, c-o să iasă ceva de care să vă declaraţi mulţumiţi, totul e să vă dozaţi energia.

Se pare c-o să vă impuneţi în sfera socială, o să construiţi un parteneriat cu care să atrageţi succesul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult