Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 4 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Racii vor avea parte de vești importante

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 4 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Aflați ce au pregătit astrele în această zi pentru fiecare zodie.

 

HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

E animaţie la voi şi aţi putea face multe lucruri numai să aveţi voie, să vă plimbaţi, să-i duceţi şi pe copii într-o excursie acolo unde şi-au dorit.

HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

Or să vină cu oferte de lucru, dar şi de distracţie, nişte oameni care au nevoie de voi şi o să vorbiţi cu fiecare-n parte să vedeţi ce se poate face, împreună.

HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Vă invită cineva la o șuetă prin alt oraş chiar şi o să daţi o fugă, c-aveţi nevoie de o schimbare şi vă simţiţi în siguranţă la acei oameni.

HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 PEŞTI

 

Citește și
Horoscop 15 august 2020, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză
Horoscop 2 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Leilor le vine o idee care să le aducă bani

Încă nu v-aţi lecuit de cheltuitul banilor, dar oţi fi şi câştigat în perioada asta şi v-aţi permis, şi totuşi trebuie să deveniţi mai economi.

HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 BERBEC

 

V-aţi propus de mult să rezolvaţi nişte chestiuni care v-ar aduce liniște sufletească şi poate vorbiţi pe mesaje, în video, dacă nu vă puteţi întâlni cu cine trebuie.

HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 TAUR

 

O să vă interesaţi de o activitate extraprofesională care să v-aducă satisfacţii morale şi materiale totodată, şi nişte colaboratori de calibrul vostru.

HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 GEMENI

 

Poate-o s-aveţi de lucru de-acasă, or mai fi nişte drumuri de făcut incolo-ncoace şi o să vă achitaţi de toate obligaţiile, vă rămâne timp şi pentru voi chiar.

HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 RAC

 

Dau năvală tot felul de veşti, oameni care vor câte ceva de la voi, poate şi vouă vă sunt necesare nişte semnături şi o să interacţionaţi cu nişte oameni pe toate căile.

HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 LEU

 

Sunt probleme care ţin de casă şi pe care v-aţi propus să le lichidaţi în weekend-ul ăsta, o curăţenie, făcut aprovizionare en gros, schimbat mobile prin casă.

HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

S-ar putea să nu aveţi posibilitatea să le luaţi copiilor acum, de moş Niculae, ce şi-au dorit, poate lăsaţi pentru Crăciun obiectele mai scumpe, că nu vi le permiteţi.

HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 BALANŢĂ

 

E cineva care vă poate fi de ajutor în caz de ceva, dar şi partener de plimbare, de distracţie, trebuie doar să vă exprimaţi dorinţele şi se rezolvă.

HOROSCOP 4 DECEMBRIE 2020 SCORPION

 

Poate faceţi un cumpărături online şi vă luaţi tot ce vă trebuie pentru o perioadă mai mare de timp, ca să nu mai tot ieşiţi, să vă menajaţi şi pe voi şi pe ai voştri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult