Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 4 august 2018. Planuri de vacanță pentru nativii din zodia Balanță

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sunt lucruri pe care le-am tot amânat pentru că n-am avut timp pentru ele şi ne putem ocupa zilele astea de ele şi sunt vorbe nerostite care ne-ar elibera dacă le-am spune odată.

Vibraţia zilei este 4 şi o să îmbinăm utilul cu plăcutul ca să ne simţim împliniţi pe toate planurile.

LEU: Sunt lucruri pe care vreţi de vreo câteva luni să le revedeţi şi sunt oameni pe care v-aţi propus de la începutul anului să-i reîntâlniţi, şi-acum e momentul.

FECIOARĂ: Puteţi da o fugă la rudele care locuiesc mai pe-aproape de casă, dar se poate şi să plecați în concediu, să luaţi avionul, să traversaţi nişte mări.

BALANŢĂ: O să descoperiţi pe undeva prin casă nişte bani dosiţi şi-o să vă puteţi distra, vă duceţi într-un parc de agrement, la malul mării, la munte, găsiţi voi.

Citește și
Horoscop
Horoscop 2 august 2018. Zodia care se va căsători

SCORPION: Cineva cu care trebuia să vă-ntâlniţi mai demult soseşte şi o să petreceţi mare parte din zi împreună, poate e ceva serios, de viitor, o căsătorie în perspectivă.

SĂGETĂTOR: Se poate să vă treziţi cu vizita cuiva, poate e în trecere prin oraş sau a luat o decizie spontană să plecaţi pe undeva în plimbare, dacă nu vă găseşte ocupaţi.

CAPRICORN: O să vi se facă, o să vedeţi, cunoştinţă cu cineva carismatic şi o să intraţi într-o relaţie care trebuie construită pas cu pas, ca să reziste în timp, altminteri nu se leagă nimic.

VĂRSĂTOR: Poate acum se iveşte ocazia să daţi cărţile pe față, să probaţi sinceritatea partenerului de suflet, să aflaţi dacă puteţi merge mai departe împreună.

PEŞTI: E cineva care vrea să vă facă o surpriză şi chiar o să vă ridice cota de bună dispoziţie ca se nimereşte să fie pe lungimea voastră de undă.

BERBEC: Se pare că n-o s-aveţi probleme cu banii dacă vreţi să plecaţi în plimbare pe undeva, ci anturajul o să vă cam joace feste!

TAUR: Surprizele se ţin lanţ la voi, apar ,oameni pe care nu credeaţi c-o să-i întâlniţi, se poate să primiţi şi nişte cadouri şi să fiţi şi voi receptivi la ce se-ntâmplă.

GEMENI: Se poate să-i mobilizaţi pe prieteni să vină cu voi la mare, la munte, sau să iasă măcar la un suc, o plimbare, să-notați măcar la piscină dacă n-ajungeţi pe litoral.

RAC: Poate vă bazaţi pe banii pe care-o să-i luaţi luni, de-aveți curaj să plecați într-o excursie, s-ajungeţi şi la o aniversare, o cununie religioasă prin ţară.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult