Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 4 aprilie 2021, cu Neti Sandu. Racii primesc o veste care le va schimba viața

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 4 aprilie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să facem tot ce depinde de noi ca să ne fie bine, să le oferim şi alor noştri tot ce au nevoie şi să ne bucurăm şi de lucrurile mărunte, dar care pot fi preţioase.

Vibraţia zilei este 4 şi trebuie să avem grijă de noi şi de ai noştri, să fim fericiţi.

HOROSCOP 4 APRILIE 2021 BERBEC

 

O stare de bine, poate v-aţi recuperat după o perioadă de eforturi şi o să vă reluaţi bunele obiceiuri, care vă-ncărcau sufleteşte, plimbări, întâlniri.

HOROSCOP 4 APRILIE 2021 TAUR

 

O veste de la cineva care se-anunţă în vizită, asta dacă n-o să vă duceţi voi fie azi, fie când o s-aveţi mai mult timp să staţi la poveşti cu oamenii dragi.

HOROSCOP 4 APRILIE 2021 GEMENI

 

Se poate să reluaţi o activitate care v-ar deconecta, poate fi un sport şi să-i antrenaţi şi pe ai voştri, oricum, e ceva care-or fi de bună augur pentru toţi ai voştri.

HOROSCOP 4 APRILIE 2021 RAC

 

Citește și
Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu. Taurii explorează o sursă de bani
Horoscop 2 aprilie, cu Neti Sandu. Taurii explorează o sursă de bani

Se-anunţă cineva în vizită, poate fi de-al casei şi o să vă bucuraţi de veştile care vă pot schimba viaţa - în bine - poate-o să fie vreo nuntă în familie.

HOROSCOP 4 APRILIE 2021 LEU

 

Dac-aveți chef de musafiri o să preparaţi şi ceva pe fugă, ca să existe şi un aer festiv, că vreţi să împărtăşiţi unele evenimente de care v-aţi bucurat.

HOROSCOP 4 APRILIE 2021 FECIOARĂ

 

O ieşire la cafea chiar şi în spaţiul online o să vă ajute să vedeţi ce vă uneşte şi ce vă desparte de persoană pe care o vreţi în viaţa voastră.

HOROSCOP 4 APRILIE 2021 BALANŢA

 

Se-ntâmplă ceva care să v-aducă față-n față cu destinul - poate o întâlnire neprogramată vi-l prezintă pe omul visurilor voastre - dacă sunteţi singuri.

HOROSCOP 4 APRILIE 2021 SCORPION

 

O să v-apropiați mai mult - sufleteşte - de rudele cu care nu v-aţi mai văzut demult şi poate vă faceţi planuri pentru un concediu împreună, la vară.

HOROSCOP 4 APRILIE 2021 SĂGETĂTOR

 

E posibil să apară cineva care să vă ţină companie şi să se însenineze, uşor, aşa, în viaţa voastră şi să fie exact ce vă trebuie.

HOROSCOP 4 APRILIE 2021 CAPRICORN

 

Se poate să daţi curs unei invitaţii să faceţi doi paşi pe-afară, să luaţi aer, chit că daţi o raită pe la magazine să luaţi ce-aveţi nevoie.

HOROSCOP 4 APRILIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Poate daţi o mână de ajutor cuiva care se simte singur şi-l susţineţi cu tot ce se poate, şi-o să fie un balsam sufletesc pentru ambele părţi

HOROSCOP 4 APRILIE 2021 PEŞTI

 

Vă consultaţi cu ai voştri în privinţa unei decizii legate de casă, c-aţi vrea să vă mutaţi, dar până n-o să fie toată lumea de acord nu se va putea. Vă sfătuiţi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult