Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 31 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 31 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu destul neprevăzut. Or să ne iasă pasiențe și o să ne putem deplasa, să ajungem la mare, la munte, la prieteni, la rude și să dăm refresh pe toate planurile.

Vibrația zilei este 4 și o să ținem cont de ce-și doresc ai noștri și-o să le facem pe plac.

Horoscop 31 mai 2024 – GEMENI

Se rezolvă chestiuni mai vechi și puteți face progrese în sfera profesională, o să vă luați și banii și o să fiți deschiși către alte proiecte care să vă aducă un plus de popularitate.

Apare cineva care își dorește o relație și dacă n-aveți partener de cuplu poate faceți o încercare.

Horoscop 31 mai 2024 – RAC

O să interacționați cu niște oameni care vor contribui la binele unui proiect care o să vă propulseze în carieră c-ați pregătit de multă vreme toate detaliile acestei ascensiuni.

Se poate să vă doriți o altă locuință, să vă mutați pentru o vreme în alt oraș, în altă țară.

Horoscop 31 mai 2024 – LEU

O să vă luptați pentru drepturile voastre și o să fie un câștig de cauză după câteva runde de întâlniri și dezbateri, și o să cădeți la pace cu cei cu care să judecați.

Se ivește ocazia să plecați pe undeva, să vă luați bilete de vacanță, sau poate vă duceți, o zi, două la malul mării.

Horoscop 31 mai 2024 – FECIOARĂ

Se pare că sunteți așteptați pe undeva prin țară și o să faceți un drum ca să revedeți niște prieteni sau rude apropiate și o să vă relaxați după o perioadă de muncă susținută.

Se pare c-o să revină cineva după o absență care v-a secat la suflet și trebuie văzut ce se-ntâmplă cu relația.

Horoscop 31 mai 2024 – BALANȚĂ

Deși se fac presiuni să semnați un contract poate vă mai interesați în dreapta și-n stânga să vedeți dacă e serioasă toată povestea, sau nu e de luat în seamă.

O stare de spirit destul de bună și o să vă faceți program de plimbare, poate plecați spre o zonă de agrement.

Horoscop 31 mai 2024 – SCORPION

Apar niște schimbări la serviciu și poate candidați pentru o funcție c-ați căpătat experiență și ați putea conduce un departament.

E posibil să vă scoată la cafea cineva care vă ceruse o pauză de relație și acum vrea să reluați pe cât posibil.

Horoscop 31 mai 2024 – SĂGETĂTOR

O să vă respectați promisiunile făcute copiilor să-i duceți într-un parc de agrement, prin țară, pe undeva dacă aveți timp, bani și cu ce să vă deplasați.

Sfera sentimentală se animă pe zi ce trece și o să întâlniți pe cineva care să vă completeze frumos și să vă întemeiaţi o familie.

Horoscop 31 mai 2024 – CAPRICORN

Se poate să apelați la un împrumut bancar dacă familia e de acord ca să vă luați o casă, ori s-o reamenajați pe cea în care locuiți.

Vă faceți timp și pentru treburile gospodărești și pentru o plecare cu familia pentru o zi, două.

Horoscop 31 mai 2024 – VĂRSĂTOR

Se observă o reușită în plan financiar, vin banii pe care-i așteptați de multă vreme și o să vă achitați și voi de toate plățile pe care le-ați fi amânat.

Se poate să aveți o întrevedere cu oameni care depind de voi și o să fixați un program de lucru, ca să poată participa toată lumea.

Horoscop 31 mai 2024 – PEȘTI

E posibil să vă treziți cu cheltuieli extrabugetare, dar o să mai completați diverse lucruri prin casă, și poate vă ajung rezervele pentru o fugă la malul mării.

Poate vă face o surpriză plăcută partenerul de cuplu și rezervă o cameră la un hotel, o cabană pentru o zi, două.

Horoscop 31 mai 2024 – BERBEC

Aveți chef și de treabă pe acasă și de plecat într-un city break ca să vă mai spălați creierii și să revedeți oameni cu care faceți echipă bună la distracție.

Vă caută cineva care n-a renunțat la ideea de a intra într-un parteneriat de afaceri și dacă sună bine oferta o să-i dați curs.

Horoscop 31 mai 2024 – TAUR

Se poate să bateți palma pentru un contract și să fie rampa voastră de lansare spre o carieră de prestigiu și să v-alegeți cu mai mulți bani.

Se poate să legalizați acele acte pentru care ați tot făcut drumuri și o să lansați la apă proiecte noi, ca ați muncit nu glumă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult