Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 31 mai 2023, cu Neti Sandu. Semnaţi un contract care v-ar asigura un câştig constant

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 31 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O să echilibrăm balanța financiară, emoţională, o să luptăm pe toate fronturile ca să fim bine cu noi înşine.  

Vibraţia zilei este 4 şi familia va fi în centrul atenţiei noastre. S-avem grijă de ea.

Horoscop 31 mai 2023 – GEMENI

Vi se pot împlini nişte aşteptări şi să semnaţi un contract care v-ar asigura un câştig constant ca să vă mai puteţi şi deplasa încoace şi-ncolo.

Horoscop 31 mai 2023 – RAC

Se rezolvă chestiuni mai vechi referitoare la nişte colaborări şi o să vedeţi şi cu ce sentimente vine spre voi fiinţa în care v-aţi pus mari speranţe.

Horoscop 31 mai 2023 – LEU

O să cheltuiţi nişte bani, că apar neprevăzute şi o să luaţi diverse lucruri pentru casa şi ai voştri, c-aveţi de făcut completări - aparatura, mobilier.

Horoscop 31 mai 2023 – FECIOARĂ

Sunt plăţi de făcut, sunt şi nişte drumuri pe care o să le faceţi că vă roagă părinţii, bunicii să le duceţi în altă localitate poate, ce au nevoie.

Horoscop 31 mai 2023 – BALANŢA

O vizită care o să vă facă plăcere, poate vă invită cineva într-o plimbare în weekend și o să fiţi de acord, c-aveţi nevoie de o evadare din nota obişnuită.

Horoscop 31 mai 2023 – SCORPION

Pe voi vrea cineva să vă ia într-o aventură profesională şi o să fie cu adrenalină, o să vă daţi peste cap să iasă bine - e pariul vostru cu voi înşivă.

Horoscop 31 mai 2023 – SĂGETĂTOR

O să vă străduiţi să redaţi farmecul de altă dată al unei poveşti de dragoste dac-o să treceţi peste nişte neînţelegeri care nu erau esenţiale.

Horoscop 31 mai 2023 – CAPRICORN

E un anturaj mult mai cooperant şi or să tot fie ocazii să ieşiţi pe la mondenităţi şi să vă încărcaţi frumos din punct de vedere emoţional.

Horoscop 31 mai 2023 – VĂRSĂTOR

E cineva care insistă să vă alăturaţi unei echipe ca să iasă frumos un proiect şi promite să fie un succes după o perioadă în care v-aţi ales cu munca, fără recompense.

Horoscop 31 mai 2023 – PEŞTI

O să strângeţi relaţiile cu rudele apropiate c-aveţi un eveniment în familie, în curând, şi o să contribuiţi fiecare cu câte ceva ca să fie toată lumea mulţumită.

Horoscop 31 mai 2023 – BERBEC

Vă puteţi înţelege în privinţa banilor cu un partener de afaceri şi să meargă totul strună, să existe finanţare până la finalul proiectului.

Horoscop 31 mai 2023 – TAUR

O să aveţi fler în afaceri, şi ca atare o să puteţi spori banii din cont că veţi pune toată experienta acumulată la bătaie ca să vă bucuraţi de succes.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult