Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 30 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Cum petrec zodiile ultimele zile din an

Horoscop 30 decembrie 2023, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. E o atmosferă șampanizată, că avem emoții, ne dorim multe lucruri și vrem să se întâmple, să fim și noi fericiți.  

Vibrația zilei este 3, și o să fim sinceri și cu noi și cu cei din jur.

Horoscop 30 decembrie 2023 - CAPRICORN

Vă faceți planuri să plecați pe undeva, dar nu înainte de a vă ocupa de treburile gospodărești, că vreți să lăsați casa - luna - ca să vă simțiți eliberați de griji.

Horoscop 30 decembrie 2023 - VĂRSĂTOR

Vi se lansează tot felul de invitații, dar va trebui să le triați că nu vă puteți duce peste tot și poate plecați direct acolo unde o să petreceți Revelionul.

Horoscop 30 decembrie 2023 - PEȘTI

Se rescriu niște filme din povestea voastră de dragoste și o să vă reașezați într-o relație stabilă ca să vă puteți bucura de viață în doi.

Horoscop 30 decembrie 2023 - BERBEC

Vă așteaptă cineva în altă țară, sau v-ați făcut rezervare la un hotel ca să aveți tot confortul, să petreceți câteva zile de vis.

Horoscop 30 decembrie 2023 - TAUR

O să vă mai intre niște bani și veți face toate acele cumpărături de pe lista de lucruri obligatorii ca să nu vă lipsească nimic de Anul Nou.

Horoscop 30 decembrie 2023 - GEMENI

Se poate să aveți vreun sărbătorit și să vă bucurați de prezența celor dragi și să vă faceți și noi cunoștințe - apare lume nouă.

Horoscop 30 decembrie 2023 - RAC

Familia vă vrea prin preajmă, vi se lansează invitații să ajungeți la Revelion, la un Sf. Vasile pe 1, sau e o petrecere pur și simplu.

Horoscop 30 decembrie 2023 - LEU

O reușită în planul comunicării, o să vă faceți în sfârșit înțeleși, după ce v-oți fi ciondănit cu cineva drag și nu vreți să lăsați lucrurile așa.

Horoscop 30 decembrie 2023 - FECIOARĂ

O să vă faceți drum pe la rude, pe la prieteni ca să faceți turul de onoare să le mulțumiți pentru ce ați acumulat din punct de vedere emoțional.

Horoscop 30 decembrie 2023 - BALANŢĂ

Vă invită prietenii să le faceți o vizită că or să țină tot într-o petrecere și vor să fiți și voi acolo, că oamenilor le-a fost dor de voi.

Horoscop 30 decembrie 2023 - SCORPION

O să răsturnați pușculița ca să faceți rost de bani pentru cazare - în plus - la hotelul unde veți petrece Revelionul, că poate mai rămâneți o zi, două.

Horoscop 30 decembrie 2023 - SĂGETĂTOR

Vă încântă invitația de undeva de la prieteni ca să petreceți Revelion, Sf. Vasile, Sf. Ion și să mai prelungiți, dacă doriți câteva zile de vacanță.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult