Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 3 noiembrie 2018. Zodia care primeşte un cadou neaşteptat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Reparaţii sufleteşti astăzi. O să ascultăm vocea interioară care ne spune pe cine să păstrăm în viaţa noastră şi pe cine nu şi o să ne consolidăm confortul afectiv.

Vibraţia zilei este 3 şi dezvoltăm comunicarea pe toate planurile.

SCORPION Poate vă faceţi timp şi pentru treburile casnice, şi pentru musafiri, după ce se termină totul, ca să vă şi relaxaţi cât de cât.

SĂGETĂTOR O persoană tânăra îşi doreşte să fie în preajma voastră şi o a găsiţi diverse activităţi care să vă remonteze.

CAPRICORN Poate faceţi o rezervare să mâncaţi în oraş, dacă n-aveţi chef să gătiţi acasă şi poate vreţi să şi cuceriţi pe cineva.

VĂRSĂTOR Poate-o să vă faceţi noi prieteni cu prilejul unei reuniuni mondene, sau în grupul de amici apar unii noi cu care o să rezonaţi perfect.

Citește și
Obama-Trump
"Nostradamus din Balcani", care a prevestit aparitia ISIS, a spus ca Barack Obama va fi "ultimul presedinte american"

PEŞTI O să vă scoată cineva la plimbare, la un spectacol, un târg, şi să vă prindă bine, sufleteşte, să redescoperiţi viaţa cu alţi ochi.

BERBEC O să vă fie uşor să vă simţiţi în tren, la volan, şi să vă opriţi acolo unde vă dictează inima.

TAUR O să primiţi o atenţie, ceva în dar, vi se pomeneşte numele, sau munca voastră o să capete recunostere

GEMENI O să faceţi cunoştinţă cu cineva care e sprinten, fresh, are harul conversaţiei, ca şi voi şi vă armonizaţi frumos.

RAC O să vă puteţi reface şi voi viaţă sentimentală şi să vă căsătoriţi, s-aveţi copii , să renunţaţi la vechiul stil de viaţă.

LEU Poate va bate gândul să mai schimbaţi câte ceva la decorul casei, să adăugaţi câteva obiecte - de suflet - pentru stare!

FECIOARĂ Se poate să faceţi treburi gospodăreşti de care nu vă puteţi ocupa în timpul săptămânii şi să aveţi într-adevăr, spor la treabă

BALANŢA O să vă faceţi timp să vă vedeţi cu nepoţii. cu verii, cu fraţii, surorile care-au fost numai ocupaţi în ultima vreme, să strângeţi rândurile.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult