Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 3 ianuarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia căreia i se rezolvă niște chestiuni mai vechi, primiește un accept

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 3 ianuarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi lejeră. Ne facem planuri cu bătaie lungă, fără să ne grăbim, ușor, pe îndelete, ca să cântărâm bine situațiile.

Vibrația zilei este 3 și o să avem curajul să spunem cu voce tare ce gândim.

Horoscop 3 ianuarie 2024 - CAPRICORN

O să primiți o recompensă pentru ce ați muncit anul trecut și se adună bani în cont ca să vă puteți mișca, dacă vreți să plecați undeva la munte, la schi.

E momentul să fiți ceva mai atenți cu sănătatea, ca să nu vă treziți cu surprize, și atunci poate reglați un pic alimentația.

Horoscop 3 ianuarie 2024 - VĂRSĂTOR

Se poate să vă faceți cunoscute calitățile în societate, să primiți un titlu, să vă promovați în continuare munca, să vă faceți un nume, un renume.

O să fiți cooptați de un grup, o fundație, ca să susțineți o cauză, să vă implicați cu ce se poate, că e mare nevoie de voi.

Horoscop 3 ianuarie 2024 - PEȘTI

Voi vă puteți pune la cale niște proiecte ca să vă asigurați baza financiară, dar să fie și unul de suflet, ca să vă aducă satisfacție în plan emoțional.

O să recuperați niște bani și acele acte pe care le așteptați de ceva vreme să vină de la semnat.

Horoscop 3 ianuarie 2024 - BERBEC

Sunt ceva noutăți care să vă pună pe un făgaș din punct de vedere profesional, și o să vă mobilizați să faceți lucrurile la alt nivel, să fie o upgradeare.

E un eveniment festiv la care o să fiți invitați și poate va trebui să faceți un drum lung, prin țară.

Horoscop 3 ianuarie 2024 - TAUR

O să faceți progrese la slujbă, la școală, poate câștigați un plus de vizibilitate pe scena socială, și viața voastră o să capete culoare, strălucire.

O să vă treziți cu o invitație la mondenități care v-ar deschide o nouă perspectivă socială, v-ați alătura unui grup și puteți deveni o voce.

Horoscop 3 ianuarie 2024 - GEMENI

Poate reluați niște negocieri ca să ajungeți la o înțelegere, să bateți palma pentru un contract care v-ar aduce beneficii - trebuie doar să vă decideți.

O ieșire diseară cu cineva de care vă e dor o să vă redea tonusul sufletesc de care aveți nevoie, ca să dați refresh stării de spirit.

Horoscop 3 ianuarie 2024 - RAC

Vi se rezolvă niște chestiuni mai vechi, primiți un accept, poate e vorba despre un job și o să fie un volum mare de muncă, cel puțin la început.

Se conturează o apariție în public, poate e o campanie, o gală, și o să aveți un cuvânt de spus, contribuiți cu ceva se pare.

Horoscop 3 ianuarie 2024 - LEU

Or să vă reușească inițiativele, și chiar trebuie să dați zor ca să porniți în forță, să doborâți concurența, că e competiție, nu glumă.

Ați putea înțelege un parteneriat de afaceri ca să sporiți bugetul familiei și să vă asigurați o constantă financiară.

Horoscop 3 ianuarie 2024 - FECIOARĂ

Se poate să luați niște bani și să-i investiți în casă, poate pentru că n-ați apucat înainte de sărbători, c-au intervenit diverse.

Se poate să vă invite cineva la sfârșit de săptămână la o cabană, undeva, să vă odihniți, să schimbați peisajul.

Horoscop 3 ianuarie 2024 - BALANȚĂ

Ieșiți voi la rampă cu ceva care să vă crească valoarea, să vă impuneți pe o scenă anume și să fie un câștig de imagine și, bineînțeles, unul financiar.

E cineva care apare, în sfârșit, după o absență care nu v-a picat bine și puteți continua relația dacă sentimentele sunt vii.

Horoscop 3 ianuarie 2024 - SCORPION

O să faceți un calcul să vedeți dacă vă ajung banii pentru o plecare la sfârșit de săptămână, să luați o gură de aer și să vă vedeți cu cei dragi, cu care chiar rezonați sufletește.

E un eveniment la care s-ar putea să vă facă plăcere să vă duceți - poate dați și voi o mână de ajutor.

Horoscop 3 ianuarie 2024 - SĂGETĂTOR

E posibil să întâlniți în cercul de prieteni un proaspăt sosit care să se simtă atras de voi, și e de văzut dacă există o perspectivă de relație - că poate sunteți singuri, poate nu.

Aveți un proiect la orizont și o să puneți toate resursele la bătaie să iasă bine.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult