Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 29 octombrie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care scapă de grija ratelor și a facturilor

Horoscop 29 octombrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi lejeră. O să vrem să facem pace cu toată lumea, să ne-mpăcăm și cu noi înșine, bineînțeles și să ne acceptăm așa cum suntem ca să fim sănătoși sufletește și trupește.

Vibrația zilei este 11 și o să dăm dovadă de înțelepciune.

Horoscop 29 octombrie 2024 - SCORPION

Se poate să primiți ok-ul pentru un proiect care v-ar asigura un venit constant și n-ați mai sta cu grija ratelor, a facturilor și a cheltuielilor neprevăzute.

Sunt chestiuni de familie care se cer rezolvate și o să stați la discuții înainte de a lua o decizie, să nu apară neînțelegeri.

Horoscop 29 octombrie 2024 - SĂGETĂTOR

O să vă răscolească o conversație în contradictoriu cu cineva care contează pentru voi și poate faceți cumva să cădeți la pace, să nu se piardă o relație care vă face bine sufletește.

Se reface grupul cu care ați tot călătorit și o să plecați în weekend pe undeva ca să vă luați o scurtă vacanță, să vă distrați.

Horoscop 29 octombrie 2024 - CAPRICORN

Se poate să lucrați ceva în particular și să vă suplimentați veniturile, c-apare o listă lungă de cheltuieli și care nu pot fi acoperite din salariu.

Relația cu partenerul de cuplu traversează o perioadă mai agitată și poate vă reglați ritmul de viață.

Horoscop 29 octombrie 2024 - VĂRSĂTOR

Pot veni bani de la serviciu, dar și din activitățile pe care le desfășurați în paralel și o să vă permiteți o ieșire în weekend pe undeva, poate într-un city break.

Se poate să se rezolve o problemă medicală și să-ncepeti un tratament care să vă redea tonusul, pofta de viață.

Horoscop 29 octombrie 2024 - PEȘTI

Vi se face o ofertă de angajare, dar nu vă-ndurați să plecați de la actualul serviciu că vă simțiți atașați de munca propriu-zisă și de colegi.

Poate faceți un efort financiar, vă drămuiți banii să v-ajungă ca să vă cumpărați o casă.

Horoscop 29 octombrie 2024 - BERBEC

Se poate să faceți unele modificări, reparații pe-acasă, vă mai cumpărați diverse lucruri noi și o să intrați la cheltuială – poate chiar vă depășiți bugetul.

Se poate să apară cineva care să vă schimbe viața – în bine – și o să vă lăsați pe mâna acestei persoane, dacă n-aveți pe nimeni.

Horoscop 29 octombrie 2024 - TAUR

Vi se propune un parteneriat în afaceri și sunt șanse să câștigați bani în perioada care urmează, și poate fi și o afacere de familie.

Sunt chestiuni pe care va trebui să le rezolvați cu ajutorul colegilor de echipă, fie la serviciu, fie la școală – sunt de aplanat niște disensiuni.

Horoscop 29 octombrie 2024 - GEMENI

E momentul să vă reinventați și o să puneți toate resursele la bătaie ca să atingeți obiectivele pe care vi le-ați propus, e anul vostru special până în primăvara viitoare.

Poate vă gândiți la legalizarea relației de cuplu și începeți pregătirile, cereți ajutorul cunoscuților, pentru rezervări.

Horoscop 29 octombrie 2024 - RAC

E posibil să luați mai mulți bani și să profitați de ocazie să vă îngrijiți și să insistați ca și ai voștri să se prezinte la medic să fiți cu toții buni, zdraveni.

Se poate să faceți un pas spre împăcare cu cineva care e prea orgolioasă, persoana, ca să-i ceară iertare, și o să lăsați de la voi.

Horoscop 29 octombrie 2024 - LEU

Se poate să vă dați acceptul pentru o colaborare și munca o puteți face mai târziu, după ce încheiați proiectele actuale.

Se pare că vi se face, în sfârșit, dreptate, primiți ce-i al vostru, și o să vă eliberați de povara așteptării.

Horoscop 29 octombrie 2024 - FECIOARĂ

E posibil să intrați într-o afacere și să vă găsiți sponsori, să nu duceți singuri greul și se conturează un succes în perspectivă.

O chestiune de suflet vă poate tulbura o vreme, dar o să vă echilibrați din punct de vedere emoțional dacă o să externalizați problema.

Horoscop 29 octombrie 2024 - BALANȚĂ

E posibil să luați o decizie legată de casă și o să scoateți banii de la rezerve să reamenajați interiorul, sau să dați avansul pentru o casă nouă.

O să recuperați banii care au tot întârziat și o să vă regândiți politica monetară a familiei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult