Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 28 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia care are de luat o decizie care îi poate schimba viața

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 28 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu revelații. Ies la iveală lucruri, situații care ne pot scoate din impas, apar și oameni care pot repara o relație care n-a mai mers și să ne redresăm din mai multe puncte de Vedere.

Vibrația zilei este 1 și e bine să începem ceva, după ce am lichidat toate restanțele.

Horoscop 28 mai 2024 - GEMENI

Vești bune de prin străinătate, poate vă invită cineva în vacanță, vă confirmă niște așteptări și o să luați o decizie care ține de viața personală.

E bine să vă îngrijiți de sănătate ca să fiți în formă maximă c-or să fie niște oportunități de a face salturi mai în carieră.

Horoscop 28 mai 2024 - RAC

Se poate să recuperați niște bani care să v-ajute să acoperiți cheltuielile acestei perioade și să vă faceți planuri pentru vacanță că vreți să le faceți o surpriză alor voștri.

Vă bate gândul să dați curs unei oferte de job care v-ar aduce un câștig financiar, sau poate o să acceptați o funcție.

Horoscop 28 mai 2024 - LEU

Poate vă găsiți ceva nou de lucru și o să vă acapareze tot timpul liber - că poate e o colaborare, după orele de program și o să vă descurcați și cu treburile de familie.

Vi se recunosc niște merite în cadru public și o să fiți propuși pentru un titlu, o funcție.

Horoscop 28 mai 2024 - FECIOARĂ

Se poate să dați de o ofertă de vacanță și să vă convină c-o fi mai ieftină și să fie pe gustul vostru, să fie ce v-ați dorit.

Se rezolvă chestiuni legate de școală, pot fi și ale copiilor, și o să vă deschideți o nouă perspectivă.

Horoscop 28 mai 2024 - BALANȚĂ

Se rezolvă în mod spectaculos o problemă legată de bani și o să aveți de plecat pe undeva în week-end, sau să vă luați o bucățică de concediu pentru câteva zile la odihnă.

O să aveți o discuție între patru ochi cu cineva care vă reproșează că nu v-ați respectat o promisiune. Vedeți despre ce e vorba.

Horoscop 28 mai 2024 - SCORPION

O bună colaborare cu anturajul și la serviciu, și în particular și o să fie o rețetă de succes că există bunăvoință din partea tuturor.

E posibil să apară cineva care să fie pe placul vostru și dacă n-aveți partener de cuplu să vă regăsiți în această relație.

Horoscop 28 mai 2024 - SĂGETĂTOR

O să vă dați întâlnire cu grupul ca să puneți umărul la o acțiune de care depinde viitorul vostru profesional și promite să fie cu succes.

Se anunță un câștig de imagine c-o să vă expuneți ideile în public și o să găsiți adepți, că sunt de actualitate ideile.

Horoscop 28 mai 2024 - CAPRICORN

Parc-ar mai fi niște lucruri de cumpărat pe-acasă, poate faceți o renovare, ori sunt instalații de înlocuit, și or să fie cu cheltuială.

E bine să fiți ceva mai grijuliu cu sănătatea c-or fi fost niște atenționări pe care nu le-ați luat în seamă.

Horoscop 28 mai 2024 - VĂRSĂTOR

O problemă din trecut revine ca să se încheie o poveste care v-a tulburat sufletul și o să faceți în așa fel încât relația de cuplu să fie armonioasă.

Poate dați curs unei preocupări care vă scapă de monotonie și o să aveți un alt vibe de-acum încolo.

Horoscop 28 mai 2024 - PEȘTI

O să cheltuiți, probabil, mai mult decât v-ați propus că apar conjuncturi favorizante și nu vreți să pierdeți niște ocazii rarisime - să vă luați o mașină de exemplu.

E posibil să dați o zugrăveală, să mai faceți niște schimbări pe-acasă și o să vă cam usture la buzunar.

Horoscop 28 mai 2024 - BERBEC

Inițiativele vă aparțin și o să aveți parte de susținere, vine de undeva finanțare și o să vă duceți proiectele la bun sfârșit.

O să funcționați bine și individual și în formulă de grup c-aveți energie și determinare, și totul merge snur.

Horoscop 28 mai 2024 - TAUR

Încă aveți un as în mânecă și e bine să-l folosiți cât mai bine posibil și să alegeți o afacere profitabilă, sau omul potrivit pentru voi.

Vi se propune o afacere care vi s-ar potrivi - mănușă - și v-ar aduce acel supliment salarial care v-ar da un confort financiar.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult