Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 27 martie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de muncă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 27 martie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi chiar frumoasă! Începem în forță săptămâna, cu un vibe pozitiv, plini de bune intenții, și o să ne pliem pe cerințele momentului, să ne achităm de toate obligațiile.

Vibrația zilei este 9 și o să avem o viziune mai clară despre viitorul nostru.

Horoscop 27 martie 2023 - BERBEC

E animație, vin solicitări din toate direcțiile și se poate să vă fi propus și voi să rezolvați mai multe chestiuni decât de obicei, și o să aveți succes.

Se vine cu oferte de muncă, pot fi lucruri pe care să le faceți cu plăcere și să câștigați banii mai ușor.

Aveți planuri mari, e anul vostru, aveți capacitatea să duceți la îndeplinire planurile, că s-au adunat toate resursele la voi acolo, e de bine.

Horoscop 27 martie 2023 - TAUR

Vin de undeva niște bani, pot fi din salariu sau dintr-o altă sursă paralelă cu serviciul, și o să vă descurcați cu cheltuielile, acum, în preajma sărbătorilor.

E momentul să scăpați de toate restanțele, atât materiale, cât și sufletești, și să începeți o viață nouă și frumoasă.

E posibil să vi se plătească niște ore suplimentare sau altceva, un rest de plată, cine știe de când.

Horoscop 27 martie 2023 - GEMENI

Vi se propune o afacere care v-ar propulsa în carieră și v-ar asigura și venituri consistente, că o fi un sponsor cu dare de mână la mijloc.

O să vă implicați într-o activitate care vă atrage privirile asupra voastră, și o să vă bucurați de un plus de vizibilitate.

E o chestiune de familie care se cere urgent rezolvată, și o să faceți tot ce depinde de voi să se ducă totul la bun sfârșit, și asta neapărat.

Horoscop 27 martie 2023 - RAC

Apar noi provocări care să vă țină în priză și să dați randament bun, atât la slujbă, cât și în particular, și o să se vadă cât de curând rezultatele.

Poate vă ocupați de mașină, să o reparați, vă luați alta sau cumpărați alte lucruri utile, electrocasnice pentru casă.

O să faceți niște achiziții pentru casă. Poate reamenajați interiorul, vă creați loc pentru studiu, pentru lucrul de acasă. Vă ocupați și de terasă, de grădină. O să fie totul legat de casă.

Horoscop 27 martie 2023 - LEU

Încep să se vadă rezultatele muncii voastre, și o să vă treziți cu oferte, cu recompense din partea șefilor care s-au convins că ați muncit cu devotament.

Se poate să primiți un bonus că ați depășit un barem, o normă la serviciu, și o sa se găsească o formă de compensare.

Poate ieșiți la cafea cu partenerul de cuplu să discutați despre ce se mai întâmplă la voi acolo, în familie, despre timpul liber comun, și cum să-l folosiți.

Horoscop 27 martie 2023 - FECIOARĂ

Se poate să vi se aprobe un credit bancar și să vi se rezolve problema locuinței, că sunt chestiuni mai vechi care v-au ținut pe loc și n-ați putut să faceți ceva cu locuința.

Vă invită cineva la un eveniment festiv care v-ar da un alt vibe, asta probabil la sfârșit de săptămână, și vedeți cum vă organizați.

Vă invită cineva la o discuție de afaceri și se poate creiona un proiect care să vă asigure banii pe o perioadă mai lungă de timp.

Horoscop 27 martie 2023 - BALANȚĂ

E lume multă care vă solicită, și ca să faceți treabă, și ca să vă distrați împreună. Poate plecați într-un concediu și o să vă faceți program, rezervări, vă consultați în privința asta.

Se poate să aveți o discuție între patru ochi cu cineva care vrea să aveți o relație de cuplu, poate chiar pe viață.

Partenerul de cuplu așteaptă un răspuns de la voi și va trebui să știți ce să-i spuneți, că poate v-ați hotărât.

Horoscop 27 martie 2023 - SCORPION

O să vă bucurați de suport afectiv din partea unor persoane care vor să vă scutească de un efort și o să vi se pară viața mai ușoară, o să vă mai ocupați și de voi.

Apare cineva care o sa va stârnească fluturași la stomac, și poate se creionează o relație care să vă facă fericiți.

Relația cu partenerul de cuplu poate deveni și mai așezată, cu condiția să perfectați comunicarea, neapărat.

Horoscop 27 martie 2023 - SĂGETĂTOR

Vești bune, oameni cărora le pasă de voi și o să vă sincronizați la activitățile care vă fac plăcere, că v-ați propus să petreceți mai mult timp împreună.

E cineva care insistă de mai multă vreme sa fiți un cuplu, dar nu sunteți cu totul convinși, dar nici refractari la idee.

Vi se fac oferte de lucru și ceva o să vi se pară atrăgător dintre toate acestea, și se poate să vă dați acceptul zilele astea.

Horoscop 27 martie 2023 - CAPRICORN

Poate căutați online diverse piese de mobilier sau alte lucruri utile și frumoase, decorative pentru interiorul locuinței, ca să vă înnoiți casa de Paște.

O nouă dragoste la orizont, dacă sunteți singuri, și o să vă evaluați sentimentele să știți dacă vă asortați sau nu.

Ați putea rezolva o problemă care ține de un act de proprietate, de moștenire, poate faceți o donație.

Horoscop 27 martie 2023 - VĂRSĂTOR

Preocupările de grup sunt valoroase în perioada asta și o să faceți echipă cu cei care aderă la ideile voastre, poate o să vorbiți în public, vă duceți la interviu și o să aveți succes.

Poate o să le acordați mai mult timp rudelor apropiate și o să plecați într-o minivacanță sau într-o excursie, într-una din zile.

O să strângeți relațiile cu rudele apropiate și veți pune umărul la evenimentele care vor avea loc în curând.

Horoscop 27 martie 2023 - PEȘTI

Se poate să vă alegeți niște colaborări, oricum apar surse paralele de bani, pot fi și niște restanțe care să se întoarcă la voi, după ce-ați tot făcut demersuri în direcția asta.

Se anunță o bună comunicare cu anturajul, atât de la slujbă, cât și din particular.

Se poate să faceți rost de o colaborare și acei bani în plus o să vă folosească să ieșiți cu ai voștri pe undeva.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult