Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 27 martie 2022, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii vor avea parte o apariție surpriză în viața lor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 27 martie 2022, prezentat de Neti Sandu. Surprize astăzi! O să fim în priză, c-avem chef de ceva nou, incitant și ineditul o să fie la el acasă!  

Vibrația zilei este 9 și o să știm cum să-i facem fericiți pe cei dragi.

HOROSCOP 27 MARTIE 2022 BERBEC

E o întâlnire festivă la care o s-ajungeți și voi, chit că o să stați puțin că mai aveți și alte întâlniri până la noapte. O energie de zile mari, și cu și fără un motiv anume și o să vă meargă bine în familie, în cuplu, pe toate fronturile - câștiguri.

HOROSCOP 27 MARTIE 2022 TAUR

Poate dați o raită prin oraș c-or fi câteva manifestări de interes pentru voi și o să vă puneți la curent cu toate noutățile. Vă invită cineva la o festivitate, e ceva care o să v-aducă bucurie și poate vă-ntoarceți de acolo cu idei de viață personală, că e ceva care o să v-atingă sufletește.

HOROSCOP 27 MARTIE 2022 GEMENI

O să vă-ntâlniți cu cineva care vine cu o idee de afaceri și o să vă consultați cu ai voștri înainte de a da răspunsul. Pentru voi e simplu s-o porniți, în plimbare, spre o zonă de agrement sau pe la prietenii, rudele din alt oraș și o să vă-ntoarceți mai târziu că mâine dimineață aveți treabă.

Citește și
Horoscop 5 martie, cu Neti Sandu. Berbecii încheie o colaborare care le aduce bani în cont
Horoscop 25 martie, cu Neti Sandu. Racii petrec timp de calitate cu o persoană interesantă
HOROSCOP 27 MARTIE 2022 RAC

Poate o să puneți umărul la pregătirile de party și o să fie toată lumea mulțumită, să fie distracție. Vă invită cineva la un botez, o cununie religioasă și o să fie un bun prilej să updatați relațiile cu toți cunoscuții, c-ați lipsit - motivat - de la-ntâlniri.

HOROSCOP 27 MARTIE 2022 LEU

O să vreți să ieșiți la socializare, poate reactualizați niște contracte de afaceri, ca să vă asigurați niște venituri suplimentare. Apare cineva care să vă facă o surpriză, vine cu vești bune și o să vă destindeți, poate se reface o relație de cuplu care a traversat o perioadă mai agitată.

HOROSCOP 27 MARTIE 2022 FECIOARĂ

Se poate să vină cineva în vizită și o să puneți la cale un eveniment de familie, o nuntă, un botez sau o aniversare. Poate n-ați mai aranjat de multă vreme o masă în familie și simțiți nevoia să povestiți ce-ați mai făcut și să refaceți spiritul, atmosfera de altădată.

HOROSCOP 27 MARTIE 2022 BALANȚĂ

Se poate să reluați o activitate care vă destinde, vă ridică moralul, poate fi o preocupare de grup - și mai bine. O să aflați cu ce sentimente vine spre voi cineva care v-a tot curtat, dar acum vine hotărâtă persoana, să vă spună ce simte cu adevărat - e vorba despre cei singuri.

HOROSCOP 27 MARTIE 2022 SCORPION

Poate vă duceți în vizită la nepoți, o fi ziua vreunuia de naștere și o să vă vedeți mai des, poate, de-aici înainte. Vi se lansează o invitație la un spectacol și dacă nu v-ați făcut, deja, un program vă duceți și o să dați refresh interior, că ați dus lipsa de-așa ceva.

HOROSCOP 27 MARTIE 2022 SĂGETĂTOR

E posibil să vă duceți la un botez sau poate la o zi de naștere a cuiva apropiat și o să revedeți oameni dragi. O să vă scoată la plimbare cineva care v-a studiat întâi și acum îndrăznește să vă converseze pe tema unei posibile relații - dar cu voi nu e simplu! O să aibă de furcă.

HOROSCOP 27 MARTIE 2022 CAPRICORN

Poate vă invită cineva în alt oraș și dacă nu e prea departe o să vă facă placere să faceți un drum până acolo. Poate faceți o tratație la voi sau chiar și la restaurant că v-ați cumpărat ceva nou pentru casă, ori că ați dat avansul pentru o casă.

HOROSCOP 27 MARTIE 2022 VĂRSĂTOR

O să primiti ceva în dar, fie cu un prilej anume, fie pentru că vă iubește cineva și așa-și arată dragostea. O apariție surpriză și o să vă schimbe, cu totul, starea de spirit, că poate are să vă dea vești bune și o să aibă legătură cu relația voastră de cuplu.

HOROSCOP 27 MARTIE 2022 PEȘTI

O să vă scoată cineva la masă, poate are să vă facă o mărturisire, o declarație de dragoste și o să fie ceva inedit. Vă gândiți la oferte de job, vă sfătuiți și cu ai voștri și poate bateți palma, dac-o să fiți de acord cu condițiile, mâine, poimâine - asta dacă nu se pune presiune pe voi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult