Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 26 octombrie 2018. Zodia care trebuie să fie atentă la bani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cerul ține cu noi şi o să ştim cum să ne ajutăm să ne fie mai uşor cu toate şi să ajungem la inima celui pe care-l iubim.

Vibraţia zilei este 8 şi o să ne calculăm banii ca să ne-ajungă, să nu trebuiască să ne-mprumutăm.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

SCORPION: O invitaţie într-o staţiune turistică, poate vă şi sărbătoriţi pe-acolo, e un motiv special, poate fi o revedere emoţionantă.

E un declic sufletesc, poate aflaţi o veste importantă, apare cineva care vă face să trăiţi clipe de vis şi poate o să vă întemeiaţi o familie.

SĂGETĂTOR: Sfera deplasări e activată şi o puteţi porni într-o excursie de o zi - două, să vă descotorosiţi de stres, să fiţi fresh.

Citește și
Horoscop
Horoscop 24 octombrie 2018. Zodia care-și va recupera o importantă sumă de bani

Vă bate gândul să munciţi şi altceva, să v-apucaţi de nişte cursuri, să vă propulsaţi în carieră, pentru c-o să dispuneţi de o energie suplimentară.

CAPRICORN: O să cheltuiţi nişte bani ca să puneţi casa la punct şi sănătatea, că v-aţi cam neglijat.

Sufleteşte ar avea de unde să vă meargă mai bine, să faceţi cunoştinţă cu cineva, dacă sunteţi singuri şi să construiţi şi voi o relaţie.

VĂRSĂTOR: Poate vă duceţi în vizită la cineva drag, din alt oraş, chiar şi dintr-o altă ţară şi o să vă revigoraţi.

O să intraţi într-o afacere care promite să vă ridice în rang, să atingeţi un alt nivel social, şi-o să relaţionaţi cu oameni din medii diferite.

PEŞTI: I-aţi rămas datori cuiva cu o ieşire la masă ori la plimbare, la film şi o să vă duceţi pentru că disponibilitate afectivă aveţi.

Faceţi cumva să strângeţi relaţiile cu rudele şi cu prietenii şi o să invocaţi mai multe pretexte ca să vă-ntâlniţi în timpul liber, să fiţi mai implicaţi în problemele de grup.

BERBEC: Poate vă ocupaţi şi de voi, vă duceţi la doctor, la fizioterapie, dacă e nevoie şi o să prindeţi puteri, să căpătaţi alt tonus.

Or să vă intre bani şi asta o să vă convigă să daţi o fugă pe undeva, la munte sau într-un parc de aventură, să fie ceva cu adrenalina - forţe!

TAUR: O să-şi facă curaj să vină cineva care încă mai speră să fiţi împreună, că să treceţi peste o separare.

E momentul să daţi cărţile pe față-ntr-o relaţie, să vedeţi în ce măsură puteţi fi împreună şi să vă puteţi înţelege aşa cum aveţi voi nevoie, nu formal.

GEMENI: Apare cineva în grupul de prieteni şi care vrea să faceţi un schimb de idei, să vă conversaţi, să ştie omul dacă puteţi forma un cuplu.

O să găsiţi un anturaj care să vă-nsoțească într-o plimbare, să revedeţi un peisaj încărcat de amintiri sau să vizitaţi locuri noi, să vă spălaţi retina.

RAC: Poate plecaţi la un botez în alt oraş sau o fi vreo aniversare mâine sau poimâine şi va fi ca o minivacanţă.

Se pare c-o să vă fie destul de uşor să reparaţi o relaţie, ca să aveţi şi voi şansă să deveniţi părinţi în viitorul apropiat, să vă bucuraţi de traiul în familie.

LEU: Dacă nu plecaţi din localitate, poate-o să vină cineva pe la voi şi să mai rămână de pe-o zi pe alta, dacă nu vă deranjează.

O s-aveţi de rezolvat nişte probleme de afaceri şi o să daţi zor să le-ncheiați până la sfârşitul programului, după care o să vă puteţi distra.

FECIOARĂ: Se poate s-aveţi activităţi extraprofesionale care să v-ajute să vă dezmorţiţi şi, eventual, să faceţi rost şi de bani.

Daţi o fugă pe la rudele de prin vecini să pregătiţi împreună un eveniment, pot fi şi conservele de toamnă, mustul, ceva de sezon.

BALANŢĂ: Poate daţi o raită să faceţi shopping, se poate şi-n străinătate, dacă vă permite buzunarul şi o să vă compuneţi alt look.

Poate luaţi un supliment salarial şi o să aveţi de buzunar să ieşiţi cu ai voştri zilele-astea, să vă deconectaţi, faceţi mişcare, vă-ntâlniţi cu prietenii.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult