Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 26 august 2018. Săgetătorii vor avea o întâlnire importantă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Lună plină, cu energie multă. O să ne bucurăm de veştile bune, de prezenţa atâtor oameni care sunt pe structura noastră sufletească şi o să avem inspiraţie, să fim în formă maximă.

Vibraţia zilei este 8 şi o să facem, pe cât posibil, economie la bani.

FECIOARĂ

O energie debordantă şi o să treceţi în revistă evenimentele la care aţi fost invitaţi, şi o să fie acolo lume multă şi o să aflaţi noutăţi incitante.

BALANŢA Se adună familia c-o fi ziua cuiva de naştere sau e altceva care va determina să fiţi împreună şi să vă bucuraţi de reuşitele unora dintre voi.

SCORPION O să găsiţi voi o metodă ingenioasă de a le oferi alor voştri o porţie de respiro, îi duceţi cu trenul, cu avionul, cu altceva decât s-asteapta, la mare, la munte.

SĂGETĂTOR O reuniune cu diverşi cunoscuţi şi necunoscuţi, şi poate se leagă o prietenie, o relaţie de afaceri, şi o să fie o efervescentă emoţională, chiar o să vă priască.

Citește și
japonia
Unde si cand va avea loc urmatorul cutremur mare? Cum cerceteaza si estimeaza expertii japonezi miscarile pamantului

CAPRICORN Se poate să vă cheme nişte prieteni la o zi de naştere, sau chiar şi fără un motiv anume şi o să vă placă anturajul, să va-ncarcati bateriile pentru următoarea săptămână.

VĂRSĂTOR Intraţi la cheltuiala, poate fără să vreţi c-aţi dat de lucrurile pe care le căutaţi de multă vreme, sau daţi o fugă la malul mării să respiraţi aer marin, să faceţi baie de soare.

PEŞTI O să ieşiţi la o întâlnire cu cineva care crede în viitorul relaţiei cu voi şi să vedem ce-o să simţiţi şi voi, şi ce decizie o să luaţi.

BERBEC Se poate să vă curteze mai multă lume şi să aveţi de unde să alegeţi - asta în cazul în care nu e nimeni în viaţa voastră, pentru că altminteri n-o să vă intereseze subiectul.

TAUR Poate ajungeţi în sfârşit, la mare, sau la munte unde v-aţi dorit să aterizaţi, măcar pentru o zi dacă pentru mai mult nu aveţi timp sau bani.

GEMENI O să puneţi umărul la un eveniment de familie şi o să vă bucuraţi de rezultatul final când o să vă placă şi vouă şi celorlalţi, beneficiarilor!

RAC Se poate să plecaţi cu toţi ai casei la drum, c-o fi nunta cuiva, sau e ziua de naştere a unei rude şi nu vreţi să rataţi astfel de momente din viaţa cuiva.

LEU O să rulaţi nişte bani ca să le oferiţi alor voştri ce v-au rugat, de la mic la mare şi o să fiţi şi voi fericiţi, pe lângă ei, c-o să fie pe sufletul lor, şi-or să vă fie recunoscători.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult