Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 24 octombrie 2024, cu Neti Sandu. Cine ar putea primi în cont un supliment salarial

Horoscop 24 octombrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Dezvăluiri azi. Să facem bine să dăm cărțile pe față ca să ne eliberăm de gânduri care tot revin și ne zgândără pe dinăuntru.

Vibrația zilei este 6 și facem curățenie în minte, în sfârșit și o să fim fericiți.

Horoscop 24 octombrie 2024 - SCORPION

Poate vă faceți planuri de plecat într-o călătorie și o să rezolvați atât treburi de serviciu, cât și de viață personală - poate fi un mic concediu.

Ați putea insista să luați un credit de la bancă, dar încă mai așteptați un supliment financiar care chiar o să sosească.

Horoscop 24 octombrie 2024 - SĂGETĂTOR

Vă curtează niște angajatori să lucrați împreună și n-ați zice nu că sunteți dornici de afirmare și o să aveți prilejul să dați lovitura în afaceri.

Vă parvin rezultatele unor analize de laborator și o să știți cum stați și dacă e de intervenit cu medicamente.

Horoscop 24 octombrie 2024 - CAPRICORN

Poate faceți progrese în sfera juridică, prezentați niște dovezi, documente care să vă confirme nevinovăția într-o situație anume.

E cineva care așteaptă niște lămuriri de la voi și poate așa vă găsiți și voi liniștea, că nu vă era clar dacă puteți fi împreună, sau nu.

Horoscop 24 octombrie 2024 - VĂRSĂTOR

O să puteți întâlni pe cineva care să vă convingă că e cea mai bună alegere pentru viitor, ca partener de viață și rămâne la alegerea voastră dacă vă dați consimțământul, sau nu.

Poate vă curtează niște prieteni, rude, să botezați un copil, sau să le fiți nași de cununie civilă, religioasă.

Horoscop 24 octombrie 2024 - PEȘTI

E posibil să luați bani dintr-o preocupare de timp liber, poate vă îndeletniciți cu o activitate care să vă pună în valoare niște calități și o să luați și bani.

E cineva care nu se potrivește, mănușă, profilului de om pe care-l doriți în viața voastră și o să vă cucerească pe parcurs, pas cu pas.

Horoscop 24 octombrie 2024 - BERBEC

Poate mai faceți puțină curățenie pe-acasă, aruncați lucrurile de care vă-mpiedicați și o să puneți altele la loc.

Vă intră niște bani care v-ar fi de folos la cumpărături dar și ca să faceți un consult medical să vedeți dacă organismul vostru e în stare de bună funcționare.

Horoscop 24 octombrie 2024 - TAUR

Poate vă completați niște studii, ori poate-i ajutați pe copii să practice un sport, să învețe să cânte la un instrument, sau să aibă diverse preocupări de grup.

Vă uniți forțele cu cele ale unor prieteni ca să organizați un party, ori poate puneți în practică un proiect și o să vă sincronizați la treabă.

Horoscop 24 octombrie 2024 - GEMENI

Se poate să bateți palma pentru un proiect care-o să v-aducă în lumina reflectoarelor și o să fie un nou început de drum în carieră, dar și încununarea tuturor eforturilor.

O să vă faceți planuri referitoare la locuință, să renovați, sau poate reamenajați interiorul, v-apucați de conserve de toamnă, diverse.

Horoscop 24 octombrie 2024 - RAC

E o conjunctură favorizantă pe cer pentru voi și puteți da drumul unei afaceri, și să fie un succes răsunător, peste așteptări.

O să cheltuiți niște bani, poate mai mult decât v-ați propus ca să le faceți o surpriză alor voștri, că merită și ei.

Horoscop 24 octombrie 2024 - LEU

O să faceți o schimbare, că vreți să puneți punctul pe i într-o chestiune care v-a dat bătăi de cap și o să dați dovadă de o sinceritate descurajantă.

Se poate să aterizeze în contul vostru un supliment salarial și să vă faceți și vouă mici plăceri pentru stima de sine.

Horoscop 24 octombrie 2024 - FECIOARĂ

Poate-o să lucrați cu folos în formulă de grup și o să fie o promovare, poate vi se dau proiecte noi, creați noi alianțe ca să lucrați și mai bine în echipă.

Partenerul de cuplu e cel care vă conferă stabilitate emoțională și o să vă faceți mai mult timp liber pentru relație.

Horoscop 24 octombrie 2024 - BALANȚĂ

Poate vă-nscrieți într-o competiție, e vreun concurs, și o să vă numărați printre câștigători, poate chiar pe locul întâi o să ieșiți.

O invitație la un spectacol, la o expoziție și o să fie incitant că niște lucruri or să vă ia prin surprindere pe-acolo.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult