Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 23 februarie 2019. Nativul care și-ar putea cunoaște sufletul pereche

Your browser doesn't support HTML5 video.

Se-ntâmplă ceva care să ne trezească nişte amintiri şi să ne eliberăm de lucrurile care ne fac rău, şi-o s-avem puterea să mergem mai departe cu toată încrederea. Vibraţia zilei este 5 şi s-avem curaj doar - atât trebuie.

 

PEŞTI Poate daţi o petrecere, fie la voi acasă, fie faceţi o rezervare în oraş sau plecaţi cu toţii într-o staţiune turistică să fie şi mai distractiv. E o efervescență şi-aveţi chef de plimbare, să vă vedeţi cu prietenii să ieşiţi la distracţie să combateţi toată oboseala acumulată.

BERBEC Poate aflaţi despre o sursă suplimentară de bani, prin cercurile prin care ajungeţi şi o să vă interesaţi în amănunt. O să deveniţi poate şi mai cunoscuţi dacă ieşiţi la rampă cu ceva nou care să vă păstraţi câştigul de imagine

TAUR O să se ivească un prilej să faceţi lumină într-o chestiune de ordin sentimental şi să puteţi continua o relaţie în care-aţi pus suflet. Poate la invitaţia cuiva o să daţi o fugă la un hotel, o cabană, la reşedinţa unui prieten dintr-o staţiune turistică şi osa vă recuperaţi fizic şi psihic.

Citește și
zodiac
Horoscop 21 februarie, prezentat de Neti Sandu. O zi care le schimba viaţa celor născuţi în această zodie

GEMENI Poate luaţi parte la o competiţie, ori îi duceţi pe copii la sărbătorile iernii pe undeva în parc, sau la munte, să se dezlănţuie. Prietenii vă scot pe la evenimente şi o să vă placă atmosferă, o să vă faceţi noi relaţii, mai prindeţi din zbor o idee de afacere, vi se face o ofertă de colaborare.

RAC E posibil să-ntâlniţi pe cineva la o petrecere şi să şi să se nască o idilă, să vă-nțelegeti şi foarte bine, să se contureze o relaţie de cuplu. O să vă lăsaţi convinşi să ieşiţi pe-afară, n-o să mai invocaţi tot felul de scuze să rămâneţi acasă, deşi puteţi face şi asta dac-aveti chef de musafiri.

LEU O să vă invite cineva şi la ora asta să vă scoată la plimbare şi fie renunţaţi la programul pe care-l aveţi, fie săriţi în ghete şi plecaţi la drum. Familia va vrea mai aproape, poate aveţi o sărbătoare şi se-aduna toţi ai voştri, poate fi şi o nuntă la care veţi contribui cu tot ce se poate să iasă frumos, cu fast.

FECIOARĂ Poate mai faceţi nişte cumpărături on line pentru casa, ori poate vă duceţi pe la magazine şi mai luaţi câte ceva în rate. O să vă cam scape banii printre degete cu toate că v-aţi făcut un buget pe care n-aţi vrea să-l depăşiţi să nu vă dezechilibraţi financiar.

BALANŢĂ Poate vă mai luaţi câte ceva nou de-mbrăcat sau chiar şi nişte decoraţiuni pentru casă şi o să primiţi poate şi un cadou. Poate va cere cineva o a doua şansă şi n-o să-l repeziţi pe om, o să vă gândiţi bine de tot înainte de a da un răspuns şi o să daţi deoparte orice supărare.

SCORPION Vă puteţi găsi şi voi sufletul -pereche, să formaţi un cuplu, s-aveţi o relaţie stabilă, că nu vă place provizoratul. O întâlnire cu grupul o să vă trezească nişte amintiri, şi poate reluaţi o preocupare de timp liber, un sport, ceva care va aduce bună dispoziţie

SĂGETĂTOR Poate faceţi o trataţie c-aţi terminat nişte lucrări pe-acasă, ca-u reuşit copiii să câştige un concurs, e o bucurie în familie. Se pare c-aveţi mai multă încredere în voi şi o s-aveţi curaj să atacaţi obiective îndrăzneţe, să faceţi ca lucrurile imposibile să devină realitate.

CAPRICORN O atmosferă mai caldă în cămin, se aplanează conflicte mai vechi şi o să fie un confortafectiv, o să vă dezmorţiţi sufleteşte. O s-aveţi chef să faceţi mişcare, să vă simţiţi în tren, avion, autocar, s-o porniţi spre o pârtie de schi, săniuş, şi să vă-ntoarceţi mâine dacă aveţi bani de cazare.

VĂRSĂTOR Poate chemaţi pe cineva să vă repare una, altă pe-acasă, şi spre după amiază ieşiţi şi cu prietenii la cafea, să mai povestiţi de-ale voastre. Banii zboară din buzunar, c-aveţi mai multe lucruri de cumpărat decât ştiaţi şi o să vă regândiţi politica financiară a familiei, să vă puteţi descurca de luni încolo cu toate cheltuielile.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult