Horoscop 23 februarie 2019. Nativul care și-ar putea cunoaște sufletul pereche

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Sambata 23 Februarie 2019 09:39
Data publicarii: Sambata 23 Februarie 2019 07:13
Categorie: Horoscop

Se-ntâmplă ceva care să ne trezească nişte amintiri şi să ne eliberăm de lucrurile care ne fac rău, şi-o s-avem puterea să mergem mai departe cu toată încrederea. Vibraţia zilei este 5 şi s-avem curaj doar - atât trebuie.

 

PEŞTI
Poate daţi o petrecere, fie la voi acasă, fie faceţi o rezervare în oraş sau plecaţi cu toţii într-o staţiune turistică să fie şi mai distractiv. E o efervescență şi-aveţi chef de plimbare, să vă vedeţi cu prietenii să ieşiţi la distracţie să combateţi toată oboseala acumulată.

BERBEC
Poate aflaţi despre o sursă suplimentară de bani, prin cercurile prin care ajungeţi şi o să vă interesaţi în amănunt. O să deveniţi poate şi mai cunoscuţi dacă ieşiţi la rampă cu ceva nou care să vă păstraţi câştigul de imagine

TAUR
O să se ivească un prilej să faceţi lumină într-o chestiune de ordin sentimental şi să puteţi continua o relaţie în care-aţi pus suflet. Poate la invitaţia cuiva o să daţi o fugă la un hotel, o cabană, la reşedinţa unui prieten dintr-o staţiune turistică şi osa vă recuperaţi fizic şi psihic.

GEMENI
Poate luaţi parte la o competiţie, ori îi duceţi pe copii la sărbătorile iernii pe undeva în parc, sau la munte, să se dezlănţuie. Prietenii vă scot pe la evenimente şi o să vă placă atmosferă, o să vă faceţi noi relaţii, mai prindeţi din zbor o idee de afacere, vi se face o ofertă de colaborare.

RAC
E posibil să-ntâlniţi pe cineva la o petrecere şi să şi să se nască o idilă, să vă-nțelegeti şi foarte bine, să se contureze o relaţie de cuplu. O să vă lăsaţi convinşi să ieşiţi pe-afară, n-o să mai invocaţi tot felul de scuze să rămâneţi acasă, deşi puteţi face şi asta dac-aveti chef de musafiri.

LEU
O să vă invite cineva şi la ora asta să vă scoată la plimbare şi fie renunţaţi la programul pe care-l aveţi, fie săriţi în ghete şi plecaţi la drum. Familia va vrea mai aproape, poate aveţi o sărbătoare şi se-aduna toţi ai voştri, poate fi şi o nuntă la care veţi contribui cu tot ce se poate să iasă frumos, cu fast.

FECIOARĂ
Poate mai faceţi nişte cumpărături on line pentru casa, ori poate vă duceţi pe la magazine şi mai luaţi câte ceva în rate. O să vă cam scape banii printre degete cu toate că v-aţi făcut un buget pe care n-aţi vrea să-l depăşiţi să nu vă dezechilibraţi financiar.

BALANŢĂ
Poate vă mai luaţi câte ceva nou de-mbrăcat sau chiar şi nişte decoraţiuni pentru casă şi o să primiţi poate şi un cadou. Poate va cere cineva o a doua şansă şi n-o să-l repeziţi pe om, o să vă gândiţi bine de tot înainte de a da un răspuns şi o să daţi deoparte orice supărare.

SCORPION
Vă puteţi găsi şi voi sufletul -pereche, să formaţi un cuplu, s-aveţi o relaţie stabilă, că nu vă place provizoratul. O întâlnire cu grupul o să vă trezească nişte amintiri, şi poate reluaţi o preocupare de timp liber, un sport, ceva care va aduce bună dispoziţie

SĂGETĂTOR
Poate faceţi o trataţie c-aţi terminat nişte lucrări pe-acasă, ca-u reuşit copiii să câştige un concurs, e o bucurie în familie. Se pare c-aveţi mai multă încredere în voi şi o s-aveţi curaj să atacaţi obiective îndrăzneţe, să faceţi ca lucrurile imposibile să devină realitate.

CAPRICORN
O atmosferă mai caldă în cămin, se aplanează conflicte mai vechi şi o să fie un confortafectiv, o să vă dezmorţiţi sufleteşte. O s-aveţi chef să faceţi mişcare, să vă simţiţi în tren, avion, autocar, s-o porniţi spre o pârtie de schi, săniuş, şi să vă-ntoarceţi mâine dacă aveţi bani de cazare.

VĂRSĂTOR
Poate chemaţi pe cineva să vă repare una, altă pe-acasă, şi spre după amiază ieşiţi şi cu prietenii la cafea, să mai povestiţi de-ale voastre. Banii zboară din buzunar, c-aveţi mai multe lucruri de cumpărat decât ştiaţi şi o să vă regândiţi politica financiară a familiei, să vă puteţi descurca de luni încolo cu toate cheltuielile.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

Horoscop 22 februarie 2019. Nativul care va începe o frumoasă poveste de dragoste
Horoscop 22 februarie 2019. Nativul care va începe o frumoasă poveste de dragoste
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop, 22 ianuarie 2018, horoscop zilnic, neti sandu
Horoscop 22 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească sufletul pereche
Horoscop 21 martie 2019. Relaţia de cuplu trece prin momente dificile pentru această zodie
Horoscop 20 martie 2019. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie
Horoscop 19 martie 2019. Cine are șanse să înceapă o nouă relație amoroasă
Horoscop 18 martie 2019. E rost de mai bine în sfera sentimentală pentru această zodie
Horoscop 17 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească perechea și să facă copii
horoscop
Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat
Horoscop 13 martie 2019. Nativul care trebuie să fie foarte atent la sănătate
Horoscop 12 martie 2019. Zodia care-și va reface viața sentimentală
Horoscop 11 martie 2019. Zodia care trebuie să facă o vizită urgentă la doctor