Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 22 septembrie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate face cunoștință cu cineva care e pe aceeași lungime de undă

Horoscop 22 septembrie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi cu surprize. Se mai pot intercala diverse activități în program și trecem în revistă toate evenimentele la care suntem invitați, că vrem cu tot dinadinsul socializare.  

Vibrația zilei este 22, număr maestru, și o să le dăm o mână de ajutor celor care au mare nevoie.

Horoscop 22 septembrie 2024 - BALANȚĂ

Se poate să o porniți la drum, poate vă așteaptă cineva prin țară, pe undeva și o să vă priască plimbarea, poate și pentru că vă era dor de acele persoane la care vă duceți.

O să rulați niște bani ca să vă ajungă pentru o tratație fie acasă, fie la restaurant, de ziua voastră de naștere, sau cu alt prilej.

Horoscop 22 septembrie 2024 - SCORPION

O întâlnire – surpriză – și poate aflați cât de mult vă iubește această persoană și rămâne de văzut cu ce sentimente vă îndreptați și voi către ea.

Se pare c-o să aveți disponibilitate pentru un du-te-vino și o să dați o raită pe la mare, sau pe la munte ca să vă revigorați

Horoscop 22 septembrie 2024 - SĂGETĂTOR

E cineva care vine cu sufletul deschis către voi și o să vă bucurați că există perspectiva unei relații și lucrurile or să se desfășoare frumos, o să vedeți.

Poate are loc un tête-à-tête și o să urmeze o cerere în căsătorie pentru unii dintre voi.

Horoscop 22 septembrie 2024 - CAPRICORN

Se poate să fiți pe fugă să prindeți un tren, un avion, să nu întârziați la un eveniment, dar să vă deplasați, totuși, cu prudență că e risc de amendă.

Se poate să vă faceți remarcați prin ceva anume în cadrul unui eveniment și să vă treziți cu o ofertă de job.

Horoscop 22 septembrie 2024 - VĂRSĂTOR

O să vă facă plăcere să faceți și cale lungă ca să ajungeți la cineva care vrea să fiți și voi de față la momentul festiv al unor prieteni, sau rude.

O să vă atragă atenția un domeniu de studiu și o să vă interesați și de bani să aveți pentru taxe, cursuri și alte angărăli.

Horoscop 22 septembrie 2024 - PEȘTI

O să faceți cunoștință cu niște persoane care vă pot deveni parteneri de afaceri și să colaborați în cele mai bune condiții.

Se poate să primiți o invitație la un spectacol și să fie chiar pe gustul vostru.

Horoscop 22 septembrie 2024 - BERBEC

E posibil să vă intre niște bani și să aveți de buzunar dacă vreți s-o porniți într-o direcție prin țară, că sunt unii care v-așteaptă cu interes.

E posibil să faceți cunoștință cu cineva care e pe lungimea voastră de undă și să vă armonizați în toate cele.

Horoscop 22 septembrie 2024 - TAUR

Se poate să vă invite cineva la un botez, la o cununie religioasă și să vă încărcați, frumos, sufletește, să puteți face față eforturilor de zi cu zi.

O vizită pe nepusă masă și totul în jurul vostru o să capete culoare, că poate vine cu răspunsul pe care-l așteptați.

Horoscop 22 septembrie 2024 - GEMENI

La voi, noutăți la tot pasul - cunoașteți lume nouă, vedeți o expoziție, ajungeți la un spectacol și o să fie o zi încărcată-ochi – de evenimente.

Se poate să vă contacteze cineva care vrea să încropiți o afacere și să lucrați cot la cot la un proiect de amploare.

Horoscop 22 septembrie 2024 - RAC

Vă bucurați de revederea unor prieteni, dar o să constatați că unii dintre ei vor absenta de la un party, sau n-or să vă poată însoți într-o excursie.

Poate v-ați luat de curând mașina din service și totuși or să mai fie unele mici probleme pe ici, pe colo, că e fragilă.

Horoscop 22 septembrie 2024 - LEU

O să cheltuiți cu ușurință, fără să clipiți, niște bani și o să-i faceți fericiți pe ai voștri că v-ați propus să vă mai și distrați la sfârșit de săptămână.

E un anturaj care vrea să țineți pasul la evenimentele de prin târg și chiar n-o să dezamăgiți pe nimeni.

Horoscop 22 septembrie 2024 - FECIOARĂ

Se poate să luați parte la o competiție, poate au meci, concurs, copiii, sau e alt eveniment festiv și o să fie cu adrenalină și pe teren și în tribună.

E posibil să aibă loc o sărbătoare în familie, poate se botează un copilăș și o să fie toată lumea fericită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult