Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 22 mai, cu Neti Sandu. Zodia care o să aibă azi parte de o întâlnire surpriză

Your browser doesn't support HTML5 video.

O zi cu răscoliri sufletești. Sunt câteva aspecte din trecut care se cer lămurite și o să cream prilejuri să dam cărțile pe față.  

Horoscop 22 mai 2022, cu Neti Sandu. Vibrația zilei este 22, număr maestru și o să ne pliem pe dorințele celorlalți. Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii.

Horoscop 22 mai GEMENI

Se poate să dați o fugă în alt oraș să ziceți cuiva La mulți ani, sau să stați o oră, două la plajă, la mare sau la munte și vă-ntoarceți.

O să vă achitați de tot felul de obligații morale și-i scoateți pe prieteni în oraș, mai treceți pe la vreun prieten care vă invită la o cafea, o s-aveți o agendă încărcată.

Horoscop 22 mai RAC

Invitații pe la evenimente mondene primiți, numai să nu fiți prinși cu alte obligații de familie și să nu le puteți onora.

Citește și
Horoscop cu Neti Sandu
Horoscop cu Neti Sandu 20 mai 2022. Peștii se îndreaptă cu pași repezi spre o căsătorie

Poate-i chemați pe prieteni pe la voi dacă n-aveți chef de ieșit pe-afară și o să vă bucurați de câteva ore de suetă, ca să vă destindeți, să fiți fresh de mâine-ncolo.

Horoscop 22 mai LEU

Vi se face dor de cineva și o să sunați, îl scoateți pe la plimbare, la o terasă, vă faceți voi un program comun.

Vi se lansează invitația să plecați într-o excursie, un dus-întors care-o să vă scape de tot stresul acumulat și o să v-ajute să faceți un pic de mișcare.

Horoscop 22 mai FECIOARĂ

E un botez, o aniversare, se-ntâmplă ceva care să vă aducă un plus de optimism, să vă scuture de stresul cotidian.

Apare cineva, poate fi și o a doua vedere la față și să fie, acolo, un declic sufletesc, să-ncepeți o relație care să se deruleze frumos și să ducă la căsătorie, dacă nu sunteți căsătoriți.

 

Vedeți AICI horoscopul de ieri, 21 mai 2022.

 

Horoscop 22 mai BALANȚĂ

Vă-ntreabă cineva dacă nu vreți să plecați împreună în concediu și poate iese ceva.

O să luați în serios o invitație la plimbare, care să se lase și cu o cerere în căsătorie, să puneți la cale un eveniment atât de important - dacă n-ați făcut pasul pân-acum.

Horoscop 22 mai SCORPION

Poate aveți cuiva de oferit un cadou, c-o fi fost ieri zi onomastică, ori de drag, pur și simplu.

Se poate să vă intrige un mesaj, poate vorbiți la telefon cu cineva care vă invită, indirect, la plimbare, e confuză invitația, dar important este că vă doriți și voi.

Horoscop 22 mai SĂGETĂTOR

Poate o să luați parte la o ceremonie, e botezul cuiva sau o logodnă, căsătorie, și o să vă ungă pe suflet momentul.

O să fiți invitați de onoare la un eveniment festiv și se poate să faceți cunoștință cu cineva de care o să vă simțiți atrași, și endorfinele or să zburde, zumzăie.

Horoscop 22 mai CAPRICORN

Se poate să vă dați întâlnire cu rudele apropiate, să-l sărbătoriți pe unul dintre ai voștri și să fie toată lumea fericită.

Poate dați o petrecere, îi chemați pe prieteni la un brunch, c-aveți nevoie de prezenta celor dragi și preferați să treacă ei pe la voi, decât să ieșiți.

Horoscop 22 mai VĂRSĂTOR

O să reîncepeți sportul preferat și o să le oferiți un bun exemplu și copiilor care au nevoie de mișcare, să alerge pe un teren.

Vești bune de la cineva care nu v-a uitat și vrea să reluați povestea voastră de dragoste că amândoi credeți în ea și-ar fi păcat să nu mergeți mai departe.

Horoscop 22 mai PEȘTI

O întâlnire - surpriză și o să aflați noutăți care să vă stimuleze imaginația, să știți cum să abordați o chestiune de afaceri.

Vă organizați, poate, mai pe lângă casă, c-oți fi obosiți și nu vreți să pierdeți timpul și energia pe drum și o să chemați câțiva prieteni pe la voi, eventual, să vă-ntrețineți frumos.

Horoscop 22 mai BERBEC

O să vă bucurați de revederea unor prieteni și poate vă regrupați, de-aici încolo, să plecați în excursie mai des, pe cât posibil.

Măcar într-o drumeție și tot o să plecați, dacă nu vă-ncumetați mai departe, că vă rețin, probabil, niște lucruri acasă și lăsați pe altădată o plecare în excursie prin țară.

Horoscop 22 mai TAUR

E cineva care v-a lipsit ca aerul și o să vă dați întâlnire să recuperați timpul cât ați stat departe unul de celălalt.

E o petrecere în familie, și o să pună toată lumea umărul că se-adună cei apropiați și vreți să fie toți cei de față mulțumiți, să se simță bine, să se distreze.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult