Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 21 septembrie 2023, cu Neti Sandu. O zodie își face planuri de căsătorie, dar ce se întâmplă cu restul nativilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 21 septembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi destinsă. O s-avem o intuiţie a lucrurilor care contează şi-o să ştim cum anume să abordăm nişte situaţii ca să le putem rezolva.

Vibraţia zilei este 3 şi să spunem clar şi răspicat ce simţim, ce gândim.

Horoscop 21 septembrie 2023 – FECIOARĂ

Se reglează o situaţie, vă recuperaţi bani, bunuri, şi o să puteţi da drumul proiectelor noi că intraţi într-o nouă etapă de viaţă şi o să păşiţi cu dreptul.

O să analizaţi pe toate feţele o ofertă de lucru, poate fi şi în străinătate şi să v-alegeţi cu un profit.

Horoscop 21 septembrie 2023 – BALANŢA

Or să vă treacă nişte bani prin mână şi veţi avea de buzunar ca să ieşiţi în oraş, că prietenii v-aşteaptă la o parolă, la un juice.

Poate apelaţi la rezervele financiare ca să vă luaţi aparatura de uz casnic, ori să vă cumpăraţi o maşină nouă.

Horoscop 21 septembrie 2023 – SCORPION

Vi se rezolvă chestiuni mai vechi şi o să vă lansaţi într-o nouă provocare profesională că există solicitări din mai multe direcţii şi o s-aveţi de făcut o selecţie.

E cineva care va scoate la plimbare, poate şi pentru că are ceva important să vă comunice, sau ca să vă relaxaţi împreună.

Horoscop 21 septembrie 2023 – SĂGETĂTOR

O să vă fie recompensată, cumva, munca şi va fi stimulativ pentru mai departe că ar mai fi ceva de lucru şi o s-aveţi energia necesară ca să vă implicaţi în proiect.

Poate vă înscrieţi pe o listă de promovare şi fie o să daţi un examen, fie primiţi, direct, numirea.

Horoscop 21 septembrie 2023 – CAPRICORN

Sunt şanse să vă descurcaţi cu banii şi cu cheltuielile, mai faceţi o economie, vă chivernisiţi ca să v-ajungă pentru o perioadă bună de timp.

Se pare c-aţi descoperit o destinaţie de weekend şi o să vă faceţi cadou o ieşire pe undeva - poate e şi la un preţ bun.

Horoscop 21 septembrie 2023 – VĂRSĂTOR

Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie că vă doreaţi şi poate ajungeţi şi să vă uniţi destinele pe viaţă, să legalizaţi relaţia anul ăsta, anul viitor.

O să se regleze cumva situaţia financiară, vin ceva bani din urmă, dar şi oferte de colaborare.

Horoscop 21 septembrie 2023 – PEŞTI

E de perfectat o situaţie care poate să ţină de scoală, sau de o angajare undeva şi se rezolvă - totul e să ştiţi exact ce vreţi şi să fiţi fermi pe poziţie.

O să existe un motiv pentru care or să iasă banii din cont, poate - aţi dat de ceva scumpule de cumpărat, o maşină, ori altceva.

Horoscop 21 septembrie 2023 – BERBEC

O să vă cereţi drepturile şi lucrurile se-aşează în favoarea voastră, se poate să primiţi şi despăgubiri după ce v-au tot fost contestate drepturile - în plan profesional, său personal.

E cineva care vrea să vă cunoaşteţi şi în carne şi oase, după o perioadă de conversaţii în reţelele de socializare şi poate începeţi o relaţie.

Horoscop 21 septembrie 2023 – TAUR

Vă cheamă şefii la o discuţie şi vă încredinţează un proiect care v-ar aduce o sumă mare de bani, dar şi un volum mare de muncă, dar voi nu fugiţi de muncă.

E momentul să vă îngrijiţi de sănătate şi să faceţi nişte analize medicale şi să vedeţi cum se simt şi ai voştri să puteţi interveni.

Horoscop 21 septembrie 2023 – GEMENI

O să faceţi o întrunire cu grupul ca să puneţi la cale o preocupare din care toată lumea să aibă de câştigat şi să vă fie şi la-ndemână ceva mai lejer pe cât posibil.

Poate vă interesaţi pe la bănci pentru un credit imobiliar şi nu treceţi la fapte până nu-i consultaţi şi pe ai voştri.

Horoscop 21 septembrie 2023 – RAC

Poate nu v-aţi decis, încă, să lucraţi şi în particular că vă luaţi întâi o porţie de odihnă, că aţi atins acel prag de epuizare şi nu vreţi să vă îmbolnăviţi.

Se poate să primiţi o confirmare de la şcoală, de la un angajator poate, ca să vă puteţi apuca de treabă.

Horoscop 21 septembrie 2023 – LEU

Relaţia cu coechipierul de viaţă promite să fie mult mai bună şi să vă faceţi planuri de căsătorie, să aveţi copii, să vă mutaţi într-o locuinţă mai spaţioasă.

E cineva care-şi face curaj să vă invite la plimbare, la cafea şi o să răspundeţi invitaţiei, că păreţi interesaţi de persoana respectivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult