Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Horoscop 2 iulie 2023, realizat de Neti Sandu. Sfera sentimentală zumzăie de endorfine

Your browser doesn't support HTML5 video.

Horoscop 2 iulie 2023, realizat de Neti Sandu pentru Știrile Protv. Ni se activează gustul aventurii turistice și plecăm în plimbare pe unde ne poftește inima.

Vibrația zilei este 2 și alegem cu sufletul pe cel care să ne însoțească în viață

Horoscop 2 iulie 2023 - Rac

E posibil să întâlniți pe cineva cu care o să fiți compatibili sufletește pe la evenimentele la care veți ajunge, și să înceapă o frumoasă relație sentimentală, dacă nu aveți pe nimeni.

Horoscop 2 iulie 2023 - Leu

Se poate să plecați într-o plimbare la malul mării și să vă întoarceți la noapte sau mâine dimineață, dacă vreți să vedeți și un răsărit de soare.

Horoscop 2 iulie 2023 - Fecioară

Vă invită cineva la masă, poate fi un prilej anume, o aniversare, o logodnă, un botez, o căsătorie și o să vă primească atmosfera.

Citește și
neti sandu
Horoscop 30 iunie 2023, realizat de Neti Sandu. Vi se fac promisiuni de angajare sau să vă implicați în vreo colaborare
Horoscop 2 iulie 2023 – Balanță

Se poate să faceți cunoștință cu cineva cu care să petreceți frumos de aici înainte, poate se leagă o prietenie ori o relație sentimentală, dacă sunteți singuri.

Horoscop 2 iulie 2023 - Scorpion

Vă așteaptă cineva chiar în celălalt capăt al lumii și o să faceți voi cumva să ajungeți cu prima ocazie, dar se poate să fie și mai pe aproape acea persoană.

Horoscop 2 iulie 2023 - Săgetător

O să vă întâlniți cu multă lume, poate e un eveniment în familie și o să vă adunați cu toții să petreceți, după o perioadă cam lungă în care nu v-ați văzut.

Horoscop 2 iulie 2023 - Capricorn

Poate plecați cu toții ai voștri într-o o excursie, mai ales dacă le-ați promis copiilor că îi duceți într-un parc de aventură sau la malul mării.

Horoscop 2 iulie 2023 - Vărsător

E posibil să întâlniți pe cineva care să vă fie companion de viață și să fie o relație frumoasă, care să vă împlinească sufletește, să descoperiți viața împreună.

Horoscop 2 iulie 2023 - Pești

Se poate să plecați cu grupul într-o excursie la malul mării sau acolo unde vă simțiți voi cel mai bine, la pescuit, cu cortul, voi alegeți.

Horoscop 2 iulie 2023 – Berbec

Sfera sentimentală zumzăie de endorfine și o să vă pice probabil cu tronc cineva care să vă seducă dintr-o privire, dacă sunteți singuri.

Horoscop 2 iulie 2023 - Taur

Poate dați o petrecere sau îi chemați pe prieteni la un brunch, stați de povești până târziu și mâine din nou la treabă.

Horoscop 2 iulie 2023 - Gemeni

Se poate să luați parte la o competiție, poate fi și un meci amical, un maraton, ori altceva care să vă pună și mintea, și musculatura în mișcare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult